Πρόμπιερζ: «Να για συνεχίσουμε το σερί» (vid)

O Μίχαλ Πρόμπιερζ ολοκλήρωσε ανεπηρέαστος την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του εν όψει Κέρκυρας και μίλησε στην κάμερα του Novasports.

Ποδαρικό στη Κέρκυρα για το 2012 και με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ στον πάγκο θα κάνει ο Άρης. Ο Πολωνός τεχνικός, παρά την «καταιγίδα» που προηγήθηκε, παραμονή Πρωτοχρονιάς, αναφορικά με τη συνέχεια του στην κιτρινόμαυρη προπονητική καρέκλα, ολοκλήρωσε ανεπηρέαστος την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του και μίλησε στην κάμερα της NOVA για το συγκεκριμένο παιχνίδι:  «Γνωρίζουμε ότι η Κέρκυρα είναι πολύ δυνατή στην έδρας της. Δεν θα πρέπει, λοιπόν, να την υποτιμήσουμε σαν ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε αυτό το μικρό σερί των επιτυχημένων αποτελεσμάτων, κερδίζοντας και εκεί!».

Οι κίτρινοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα (επί της Δόξας) και κύπελλο (επί του Πανθρακικού), κάτι που ο 40χρονος προπονητής, θεωρεί πολύ καλό οιωνό, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης:  « Είναι σημαντικό στοιχείο για την ομάδα να έχει καλή ψυχολογία. Δείξαμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε κάποια παιχνίδια και είναι βασικό να πηγαίνεις να παίζεις με καλή ψυχολογία», τόνισε χαρακτηριστικά. 

Η ομάδα μετά το τελευταίο χαλάρωμα στο Ν. Ρύσιο θα αναχωρήσει οδικώς για το νησί των Φαιάκων, ελλείψει αεροπορικής σύνδεσης με το νησί, ημέρα Τρίτη. Αυτό σημαίνει πως φτάνοντας στην Ηγουμενίτσα, άπαντες θα επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής το οποίο θα τους μεταφέρει στην απέναντι όχθη.  Ευκαιρία, τρόπον τινά, για ταξιδάκι αναψυχής και ειδικά για τους ξένους παίκτες οι οποίοι δεν γνωρίζουν τις ομορφιές της Ηπείρου και της δυτικής Ελλάδας γενικότερα!    


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.