Εγκώμια Μιλίτο για Μέσι και Γκουαρντιόλα

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στους Λιονέλ Μέσι και Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Γκάμπι Μιλίτο.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στους Λιονέλ Μέσι και Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Γκάμπι Μιλίτο. Ο Αργεντινός αμυντικός της Ιντεπεντιέντε δε θέλησε να συγκρίνει τον πρώην συμπαίκτη του με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ενώ υπογράμμισε πως ο Καταλανός τεχνικός είναι ο καλύτερος προπονητής με τον οποίο έχει συνεργαστεί.

Αρχικά, ο Μιλίτο δήλωσε στην εφημερίδα «Ole» για τον Μέσι: «Δεν μου αρέσει να τους συγκρίνω. Δεν έχει να κάνει μόνο με τον Μαραντόνα. Ωστόσο, βλέποντας τον Λιονέλ να παίζει αναρωτιέσαι αν υπάρχει άλλος άνθρωπος που μπορεί να κάνει τα ίδια πράγματα με εκείνον. Είναι ένα τέρας! Θέλεις να είσαι στο πλευρό του, αφού σου δίνει την αίσθηση ότι δεν μπορείς να χάσεις».

Και συμπλήρωσε για τον Γκουαρντιόλα: «Έχει αλλάξει πολλά πράγματα στη νοοτροπία μου. Είναι ένας προπονητής που με επηρέασε αρκετά. Ήμουν τυχερός, αφού συνεργάστηκα με προπονητές, όπως ο Πέκερμαν, ο Μενότι, Τόλο Γκαγιέχο, ο Μπιέλσα Ραμόν. Παρόλα αυτά, ο Πεπ είναι ο καλύτερος από όλους. Για εμένα εκείνος είναι το μυστικό επιτυχίας της Μπαρτσελόνα. Με όλα αυτά τα τρόπαια που έχει κατακτήσει η ομάδα τα τελευταία χρόνια, έχει τη δυνατότητα να είναι ήρεμος και να μην αγχώνεται. Σε κάθε ομιλία του σου δίνει τεράστια εμπιστοσύνη για να τα καταφέρεις. Είναι ένας προπονητής που δεν θέλει να έχει διαφορετική επαφή με τους παίκτες. Επίσης, αναλύει αρκετά τους αντιπάλους μέσα από το βίντεο και μας εξηγούσε πως χρειάζεται να επιτεθούμε. Κάποιοι πιστεύουν ότι η Μπαρτσελόνα είναι καθαρά αυτοματισμούς, όμως κάνουν τεράστιο λάθους. Μέχρι και ο Μέσι κάνει κάποιες κινήσεις, όταν η ομάδα χάνει την μπάλα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.