“Αναγκαίο κακό του Βιεϊρίνια”

Ο Γιώργος Κωστίκος χαρακτήρισε "αναγκαίο κακό" για τον ΠΑΟΚ την πώληση του Αντελίνο ΒιεΙρίνια στην Βόλφσμπουργκ.

Ο Γιώργος Κωστίκος χαρακτήρισε “αναγκαίο κακό” για τον ΠΑΟΚ την πώληση του Αντελίνο ΒιεΙρίνια στην Βόλφσμπουργκ. «Η ουσία είναι το οικονομικό και πόσα χρήματα πρέπει να βρεθούν για να πάρει την αδειοδότηση η ομάδα τον Μάρτιο. Είναι αναγκαίο κακό» είπε ο παλαίμαχος άσος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι και αρκετές άλλες ομάδες θα έχουν προβλήματα στο μέλλον. Όλοι είναι στεναχωρημένοι και αισθάνομαι περίεργα μετά το συγκεκριμένο θέμα. Ίσως έπρεπε να είχε προβλεφτεί η συγκεκριμένη κατάσταση, η οποία έχει βρεθεί η ομάδα. Για αυτό τον λόγο είχαμε επενδύσει στις ακαδημίες του συλλόγου».

Ο Κωστίκος αναφέρθηκε επίσης και στα άλλα τρέχοντα θέματα του ΠΑΟΚ. Είπε:
Για την δουλειά στις Ακαδημίες:«Εδώ και τέσσερα χρόνια έχει κάνει μία αξιόλογη ενίσχυση των τμημάτων υποδομής. Το θέμα είναι αν μπορεί να τους ανεβάσει στην πρώτη ομάδα και να είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πρώτη ομάδα. Τα παιδιά έχουν δείξει καλά στοιχεία και πιστεύω ότι σταδιακά θα μπορέσουν να βοηθήσουν».

Για την αποχώρηση του Κοντρέρας:
«Η πολύ καλή παρουσία του Μαλεζά, ο οποίος είναι εκπληκτικός και σταθερός τη φετινή σεζόν, δεν έχει αφήσει να φανεί η απουσία του Κοντρέρας. Άλλωστε, δεν έπαιζε πολύ φέτος. Ο Κοντρέρας είναι ένας πάρα πολύ μεγάλος παίκτης και ένας από τους καλύτερους που έχουν περάσει μαζί με τον Γκαρσία. Αυτή η λύση που δόθηκε είχε οικονομικό όφελος για τον ΠΑΟΚ». »

Για την πορεία της ομάδας στο μέλλον:
«Ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να διατηρήσει τα κεκτημένα. Πιστεύω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα έχει πέσει επίπεδο, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί στη χώρα. Ωστόσο, πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με τους αντιπάλους του και θα παλέψει για το καλύτερο».

Για την νοοτροπία των ελληνικών ομάδων:
«Τέτοιες καταστάσεις δείχνουν ότι δεν λειτουργείς και δεν προβλέπεις τι θα συμβεί τα επόμενα χρόνια. Δεν σχεδιάζεις τις κινήσεις σου για το μέλλον. Αυτή είναι η γενικότερη έλλειψη που έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι ένα αρνητικό στοιχείο του Έλληνα, δεν προγραμματίζουμε. Αντίθετα, στην Ευρώπη γνωρίζουν τι θα κάνουν ένα χρόνο νωρίτερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.