Επικίνδυνοι έξοδοι για Ολυμπιακό και Φοίνικα

Σε Κηφισιά και Θεσσαλονίκη δοκιμάζονται στην πρώτη αγωνιστική πράξη του 2012 οι δύο από τις τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.

Σε Κηφισιά και Θεσσαλονίκη δοκιμάζονται στην πρώτη αγωνιστική πράξη του 2012 οι δύο από τις τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ολυμπιακός παίζει στην Κηφισιά (19.00 TV-Novasports3) ενώ ο τέταρτος Φοίνικας Σύρου ολοκληρώνει τα ταξίδια στην Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται με τον Άρη σε αγώνα που ανοίγει την Τρίτη την αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Volleyleague. Στο Αλεξάνδρειο (17.00) ο Άρης αναζητά την δεύτερη εντός έδρας νίκη κόντρα στους Συριανούς που θα αγωνιστούν με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την καθαρή νίκη επί του Παμβοχαϊκού. «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή και έμπειρη ομάδα, αλλά παρόλα αυτά εμείς χρειαζόμαστε τη νίκη για πολλούς λογούς», σχολίασε ο Γιώργος Γιάτσης που θα χρησιμοποιήσει στη θέση του λίμπερο πιθανότατα τον Λάμπη Μπαμπαλιούτα ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και το πρωί της Τρίτης θα είναι και επίσημα παίκτης του Άρη. Στον Φοίνικα ο Νίκος Νεόφυτος θα στερηθεί τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα τις υπηρεσίες του Αντζέλικο Ντάνγκουμπιτς (οι εξετάσεις έδειξαν τελικά ότι υπάρχει κάταγμα στο πέλμα) ενώ ο Στέλιος Νικηφορίδης παρά την ίωση που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διήμερο εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αυριανό ματς.

«Θέλουμε να αρχίσουμε το 2012 όπως κλείσαμε το 2011, με μία ακόμη νίκη. Σίγουρα ο Άρης δεν βρίσκεται σε καλή βαθμολογική θέση και θα έχει τα δικά του κίνητρα, σίγουρα το μεγάλο γήπεδο θα είναι ένα πλεονέκτημα για τον αντίπαλο μας, αλλά κι εμείς θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία». Στην Κηφισιά τώρα η ομάδα του Αρσενιάδη μετά τον βαθμό που απέσπασε την προηγούμενη αγωνιστική από τον Ηρακλή θέλει να κάνει ζημιά και στον έτερο του βαθμολογικού ρετιρέ Ολυμπιακό. «Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλή κατάσταση κι αυτό επιβεβαιώνεται από τα αποτελέσματα που έχει, αλλά είναι επίσης και μια ομάδα η οποία δεν έχει αδυναμίες», παρατήρησε αρχικά ο Κώστας Αρσενιάδης με τον τεχνικό του ΑΟΚ να συνεχίζει: «Για μας είναι μια ακόμη πρόκληση, ένα ακόμη παιχνίδι στο οποίο θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε κι ότι πάρουμε θα είναι θετικό. Η Κηφισιά δεν μπαίνει ποτέ στο γήπεδο για να χάσει, έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο». Οι «Βόρειοι» προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες (ΠΑΟ εντός, ΕΑΠ εκτός, Ηρακλή εντός) και θέλουν να δώσουν τέλος στο αρνητικό σερί τους. Αντίθετα ο Ολυμπιακός μετρά 7 συνεχόμενες νίκες (έχει ηττηθεί μόνο στη 2η αγωνιστική στην έδρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης) και μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου (λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ανδρών) έχει τέσσερις νίκες χωρίς μάλιστα να έχει χάσει σετ. Από τους γηπεδούχους θα απουσιάσει και πάλι ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ενώ οι Ντε Ρόκο, Εστράδα παρά τα μικροπροβλήματα που έχουν θα αγωνιστούν κανονικά.

Στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Καλμαζίδης δεν έχει κανένα πρόβλημα, αλλά δεν έδειξε να ασχολείται και ιδιαίτερα με το θετικό σερί της ομάδας του. «Δεν με απασχολούν τα σερί, αλλά αυτό που θέλω είναι να δω την ομάδα μου να μπαίνει στο γήπεδο για τη νίκη και να παίζει καλό βόλεϊ», τόνισε ο τεχνικός των πρωταθλητών εφιστώντας όμως την προσοχή στους παίκτες του: «Η Κηφισιάς όπως έδειξε και το ματς με τον Ηρακλή, αλλά και σε κάποια άλλα παιχνίδια είναι μια ομάδα που αν βρεθεί σε καλή μέρα τότε με την αγωνιστικότητα της μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Έχουν κάνει και κάποια άσχημα παιχνίδια, αλλά ειδικά στην έδρα τους είναι πολύ επικίνδυνοι». Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Τρίτη 03/01
Αλεξάνδρειο, 17.00: Άρης – Φοίνικας Σύρου (Βαρθαλίτης – Βασιλειάδης)
Ζηρινείο, 19.00 (Novasports3):  Κηφισιά – Ολυμπιακός (Παπαδογούλας – Ράπτης)

Τετάρτη 04/01
Μίκρας, 18.00 (Novasports4): Ηρακλής – Παμβοχαικός (Καραμπέτσος – Γεωργιάδης)
Λαμίας, 19.00, (STAR Κ.Ε.):  Λαμία – ΠΑΟΚ (Γεωργουλέας – Φραγκάκης)
Μετς, 19.00: Παναθηναϊκός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Βουδούρης – Γεροθόδωρος)
ΕΑ Πατρών, 19.00: ΕΑ Πατρών – Απόλλων Καλαμαριάς (Μυλωνάκης – Κουτσούλας)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.