Ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο ο Απόλλων

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης απολογήθηκε στους φιλάθλους της για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε από την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.
13/09/2017 • 19:38
Οπαδοί Απόλλωνα
  • shares
Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης απολογήθηκε στους φιλάθλους της για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε από την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ζητά συγγνώμη από τους φιλάθλους που προσήλθαν στο γήπεδο Γεώργιος Καμάρας τη Δευτέρα 11/9/2017 προκειμένου να παρακολουθήσουν αγώνα Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ.

Η εφαρμογή από την ομάδα μας -για πρώτη φορά- του ηλεκτρονικού εισιτηρίου προκάλεσε κάποιες δυσλειτουργίες στο σύστημα με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία του φίλαθλου κοινού. 

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης θα προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον ανάλογα περιστατικά. 
ΟΙ φίλαθλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι βάσει νόμου για την έκδοση εισιτηρίου απαιτείται, πέραν του ονοματεπώνυμου, υποχρεωτικά και ο αριθμός ΑΜΚΑ. Χωρίς αυτόν είναι αδύνατη η έκδοση εισιτηρίου. 

Επίσης, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι λόγω αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων διαρκείας, η διάθεσή τους θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017.

Οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια ως εξής:
Α) Από τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» από τη Δευτέρα 18/9/017 έως την Παρασκευή 22/9/2017, από τις 10:00 έως τις 17:00.
Β) Ηλεκτρονικά, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας viva.gr

Απόλλων Σμύρνης - Λαμία

Σάββατο 25 Νοεμβρίου, 17:15

Live
21/11/2017 • 08:00

Ευκαιρίες για γκολ με πιθανές εκπλήξεις σε Ηνωμένο Βασίλειο, Τσάμπιονς Λιγκ

Τα αποψινά ματς του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν σασπένς καθώς πλέον μπορεί από τώρα να κρίνουν ότι είναι σε εκκρεμότητα. Ίσες ευκαιρίες έχουν στο Ντόρτμουντ η τοπική - και ασταθής φέτος - Γερμανική ομάδα με την απρόβλεπτη Τόττεναμ.

21/11/2017 • 12:30