Μέσα ο Ετο, παραμένει εκτός ο Λάζαρ

Η πρώτη εβδομάδα του νέου έτους για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε όπως τελείωσε η προηγούμενη, στο ... γήπεδο.

Η πρώτη εβδομάδα του νέου έτους για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε όπως τελείωσε η προηγούμενη, στο … γήπεδο. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές αντάμωσαν το πρωί στη Νέα Μεσημβρία μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τον τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου, μεθαύριο με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα (17.15).
Ο Λάζλο Μπόλονι είδε τον Ετο να ξεπερνάει το πρόβλημα που τον απασχόλησε χτες με τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο, σε αντίθεση με τον Λάζαρ που για δεύτερη διαδοχική ημέρα ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και παρέμεινε κλινήρης. Σε κανονικούς ρυθμούς μπήκαν οι Λίνο Γκαρσία, ενώ ασκήσεις ενδυνάμωσης έκαναν οι τραυματίες Κοντρέρας, Παπάζογλου.
 Η αυριανή προπόνηση, στην οποία θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και για τον τεχνικό του «Δικεφάλου» σε σχέση με το ποιους μπορεί να υπολογίζει και ποιους όχι για τη μεθαυριανή αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 17.30 στην Τούμπα, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα, στις 16.45 οι Λίνο – Σαλπιγγίδης θα παραλάβουν τα βραβεία των πολυτιμότερου παίκτη και καλύτερου γκολ αντίστοιχα της 14ης αγωνιστικής.

Σήμερα αναμένεται να γίνει και το κρίσιμο ραντεβού με τον Πάμπλο Κοντρέρας για να προκύψει εξέλιξη αναφορικά με το μέλλον του γύρω από την ομάδα. Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι επαφές των διοικούντων για την πώληση του Βιεϊρίνια, όμως ενδιαφέρον προκύπτει και γύρω από τις σκέψεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή για το μέλλον του, αφού και το καλοκαίρι όταν είχαν δημιουργηθεί ανάλογες συνθήκες εμφανιζόταν πολύ επιφυλακτικός για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, με αποτέλεσμα τίποτα να μην πρέπει να θεωρείται σίγουρο.

Εξάλλου, ένας φίλος από τα … παλιά, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο επιχειρεί την πρώτη του απόπειρα ως προπονητής. Ο Πορτογάλος πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, με μικρή θητεία και στο πόστο του τεχνικού διευθυντή ανέλαβε την Ολανένσε και σήμερα θα γίνει η παρουσίασή του.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.