«Στοπ» στον Πάους

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ΑΕΛ, η οποία ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Αντρέ Πάους για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Πρόστιμο 10% του ετήσιου μισθού σε όσους παίκτες αγωνίστηκαν στο ματς με την ΑΕΚ.
Κυριάκος Νταμαδάκης
12/09/2017 • 11:10
Αντρέ Πάους
  • shares
Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ΑΕΛ, η οποία ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Αντρέ Πάους για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Η ομάδα της Λάρισας έχει γνωρίσει δύο ήττες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, αυτές από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, για τις οποίες, πάντως, εκτός από τον Αυστριακό θα... πληρώσουν και οι παίκτες.

Για την ακρίβεια, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση, από κάθε ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στο ματς με την ΑΕΚ θα επιβληθεί πρόστιμο που αντιστοιχεί στο 10% των ετήσιων αποδοχών.

Η ανακοίνωση:

«1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την ΠΑΕ ΑΕΚ τιμωρούνται με πρόστιμο που αντιστοιχεί στο 10% των ετήσιων αποδοχών τους.
 
Το πρόστιμο θα χαριστεί εφόσον στα 5 επόμενα παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώσουν τουλάχιστον 8 βαθμούς (Ατρόμητος εντός, Πανιώνιος εκτός, ΠΑΟΚ εντός, Παναθηναϊκός εκτός, Πλατανιάς εκτός).
 
 
2. Σε διαπραγματεύσεις με τον προπονητή κ. Paus και τον εκπρόσωπο του κ. Πούλλη βρίσκεται ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Σωτήρης Μάρκου για την κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας.
 
 
3. Η ΠΑΕ ΑΕΛ από σήμερα βρίσκεται σε διαδικασία ανεύρεσης νέου προπονητού».
Γράψτε το σχόλιο σας...

09/05/2018 • 16:07