Γκόλιας: “Συγνώμη από τους φιλάθλους μας” (video)

Ο Νίκος Γκόλιας ζήτησε συγνώμη από τους φιλάθλους της ΑΕΛ, ενώ ο Βασίλης Ρέντζας είπε πως λείπει η συγκέντρωση από την ομάδα του.
10/09/2017 • 21:23
Ο Γκόλιας σε φάση με την ΑΕΚ
  • shares
Ο Βασίλης Ρέντζας θεωρεί πως λείπει από την ΑΕΛ η συγκέντρωση, ενώ τόνισε πως η συνέχεια είναι δύσκολη για την ομάδα του, καθώς δεν έχει κατακτήσει ακόμα κάποιο... τρίποντο.

Ο αμυντικός της ΑΕΛ είπε μεταξύ άλλων στον Διονύση Στρούμπο και στην κάμερα του Novasports “Η συνολική ομάδα δεν ήταν καλή, αυτή που έπρεπε. Είχαμε μιλήσει πριν το παιχνίδι τι έπρεπε να κάνουμε. Η συνέχεια είναι δύσκολη γιατί δεν έχουμε πάρει ακόμα κανένα τρίποντο. Λείπει η συγκέντρωση σε κάποιες φάσεις. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα μπορούμε να αποφύγουμε κάποια αβίαστα λάθη”.

Ο Νίκος Γκόλιας
από τη μεριά του στάθηκε στη μη αντίδραση της ομάδας του μετά το γκολ του Μάνταλου, ενώ ζήτησε συγνώμη από τους φιλάθλους της ΑΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ελληνα αμυντικού:
Θέλω να πω ένα συγνώμη στους φιλάθλους της ομάδας μας και στην πόλη όλη, επειδή τους απογοητεύσαμε. Είμαστε και εμείς απογοητευμένοι, δεν είμαστε στο δικό μας κόσμο και θα κάνουμε τα πάντα για να το αλλάξουμε. Η ομάδα της ΑΕΚ πέτυχε ένα γρήγορο γκολ, ένα πολύ όμορφο γκολ με τον Μάνταλο, αλλά η ομάδα δεν έδειξε το κατάλληλο πάθος και θέληση να το γυρίσει και αυτό με προβληματίζει. Θα πρέπει να το συζητήσουμε σήμερα κιόλας. Θέλω να ελπίζω πως θα έχουμε καλύτερη συνέχεια. Οταν είσαι αμυντικός και η ομάδα δέχεται τέσσερα γκολ, εμένα δεν μου λέει κάτι αν είχα καλή απόδοση. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και θα πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες για να να συνεχίσουμε καλά στο πρωτάθλημα.
24/11/2017 • 08:00

Αξιόπιστες ιδέες για γκολ κι όχι μόνον σε Σκωτία, Ολλανδία, Βέλγιο.

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Αλκμάαρ με ένα νικηφόρο σερί και καλή επιθετική παρουσία. Θα πιέσει την άμυνα της Τβέντε από την αρχή προκειμένου να αξιοποιήσει και τις ατέλειες των αντιπάλων της. Καλό και το Goal/Goal, πάντως, για τον συγκεκριμένο αγώνα.

21/11/2017 • 12:30