Γρηγορίου: "Θα πρέπει να παίρνουμε αυτά τα ματς στη συνέχεια" (video)

10/09/2017 • 20:08
Γρηγορίου
  • shares
Δίκαιη θεωρεί την ισοπαλία ανάμεσα σε Πανιώνιο και Παναιτωλικό ο Μιχάλης Γρηγορίου, που τόνισε ωστόσο πως στη συνέχεια η ομάδα του θα πρέπει να παίρνει τη νίκη σε αντίστοιχα παιχνίδια. "Δύσκολο να πάρεις βαθμό σε αυτή την έδρα" είπε ο Μάκης Χάβος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Γρηγορίου: 

«Ένα πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που επιθετικά είναι ικανή. Δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλά πράγματα στην επίθεση. Ανασταλτικά τα πήγαμε καλά, δεν είχε κάποια φάση ο Παναιτωλικός. Βέβαια όταν σε ένα τέτοιο παιχνίδι που φαίνεται ότι θα κριθεί στην λεπτομέρεια, θα έπρεπε αφού έχουμε προηγηθεί να κρατήσουμε τη νίκη. Χρειάζεται και κάποια εμπειρία γι’ αυτό. Υπήρχαν παιχνίδια με τις εθνικές ομάδες για κάποια παιδιά, υπήρχε κόπωση. Θα πρέπει στη συνέχεια να καταφέρνουμε τέτοια παιχνίδια να τα παίρνουμε. Θωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα σήμερα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους, σε δύσκολες συνθήκες με την ώρα κλπ».

Για το αν υπήρχε εναλλακτικό σχέδιο, με την διάταξη του Παναιτωλικού: «Εναλλακτικό πλάνο, όπου έλειπε ο Γεσίλ, δεν ήταν εύκολο. Δεν είχαμε δεύτερο επιθετικό να βάλουμε στο παιχνίδι. Προσπάθησε να βάλω πιο φρέσκα παιδιά στα πλάγια, με περισσότερη κίνηση. Δεν τα καταφέραμε όμως. Στο μυαλό μας ήταν να κερδίσουμε, τέτοιες αλλαγές κάναμε. Βέβαια σε τέτοια παιχνίδια μπορείς και να χάσεις και θα ήταν μεγαλύτερη η ζημιά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Χάβου: 

«Είμαστε μία ομάδα που προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο είτε στην έδρας μας είτε εκτός. Αυτό θέλαμε να κάνουμε και σήμερα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, προσπαθήσαμε, βγήκαμε μπροστά και πήραμε έναν βαθμό, που στην συνέχεια θα μας φανεί χρήσιμος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ο Πανιώνιος επίσης θέλει να παίζει ποδόσφαιρο.

Υπήρχε η διακοπή του πρωταθλήματος, όπου δουλέψαμε. Είναι δύσκολο να πάρεις βαθμό σε μία τέτοια έδρα. Κρατήσαμε τους παίκτες μας με σωστές τοποθετήσεις και νομίζω δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα. Από μία αδυναμία δεχτήκαμε το γκολ».
Γράψτε το σχόλιο σας...

09/05/2018 • 16:07