Ξεκαθαρίζει του Πούκι

Την οριστική απάντηση του Τεέμου Πούκι περιμένουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, στην πρόταση που του έχουν καταθέσει τις προηγούμενες ημέρες για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Την οριστική απάντηση του Τεέμου Πούκι περιμένουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, στην πρόταση που του έχουν καταθέσει τις προηγούμενες ημέρες για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ασπρόμαυροι» προσφέρουν στον Φινλανδό επιθετικό 800 χιλιάδες ευρώ, για κάθε χρόνο συμβολαίου και του έχουν ξεκαθαρίσει πως περιμένουν την τελική του απάντηση μέχρι το Σάββατο. Αν αυτή είναι αρνητική, τότε θα στρέψουν την προσοχή τους στις εναλλακτικές λύσεις που έχουν για τη συγκεκριμένη θέση. Στις τάξεις του ΠΑΟΚ επικρατεί αισιοδοξία, πως η συγκεκριμένη υπόθεση θα κλείσει θετικά. 

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι επαφές με τον Πόντους Βέρνμπλουμ. Ο Σουηδός μέσος εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια και φέρεται αυτή που έχει από τον «Δικέφαλο» του Βορρά να τον ικανοποιεί. Ο ΠΑΟΚ προσφέρει τριετές συμβόλαιο με συνολικές οικονομικές απολαβές, που φτάνουν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Οι «ασπρόμαυροι» θα περιμένουν λίγες ημέρες ακόμα τον Σουηδό, πριν στρέψουν την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις, για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.