Συνεχίζει τις προσπάθειες για τον Ιγκλέσιας η ΑΕΚ

Η διοίκηση της ΑΕΚ συνεχίζει τις επαφές με τους εκπροσώπους του Μπόρχα Ιγκλέσιας, σε μια προσπάθεια να πειστεί ο παίκτης, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση της ΑΕΚ συνεχίζει τις επαφές με τους εκπροσώπους του Μπόρχα Ιγκλέσιας, σε μια προσπάθεια να πειστεί ο παίκτης, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο 25χρονος επιθετικός φαίνεται πως υπολογίζεται από τη Θέλτα, μετά την εξαιρετική σεζόν που έκανε με τη φανέλα της Σαραγόσα, με την οποία σημείωσε 23 γκολ σε 43 εμφανίσεις. 

Παράλληλα, ο Ισπανός επιθετικός είχε και έξι ασίστ. Η Θέλτα θέλει να προχωρήσει σε επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών, καθώς ο Ιγλέσιας δεσμεύεται έως το 2019 με την ισπανική ομάδα. Δημοσιεύματα θέλουν τον παίκτη να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, σχετικά με το μέλλον της καριέρας του. Παράλληλα, στη λίστα της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται και το όνομα του Μπράιτ Εντοβουόνι. Ο 24χρονος επιθετικός είχε την περσινή σεζόν έξι γκολ σε 21 συμμετοχές με τη φανέλα της Στουρμ Γκρατς, στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Ρίζεσπορ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.