E3 2018: Το Cyberpunk 2077 θα έχει περισσότερες επιλογές ρομαντισμού από το Witcher 3

Θα δούμε straight, gay και bisexual NPCs.Το Cyberpunk 2077, το επερχόμενο παιχνίδι της CD Projekt...

Θα δούμε straight, gay και bisexual NPCs.

Το Cyberpunk 2077, το επερχόμενο παιχνίδι της CD Projekt Red, θα έχει παραπάνω επιλογές ρομαντισμού από το προηγούμενο παιχνίδι, The Witcher 3: Wild Hunt.

Σε μια συνέντευξη με το Game Informer, ο σχεδιαστής Quest, Patrick Mills, επιβεβαίωσε ότι οι επιλογές για ρομαντισμό για τον πρωταγωνιστή V θα υπερβαίνουν κατά πολύ εκείνες που ο Geralt είχε στη διάθεσή του στο The Witcher 3. Έτσι, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν το φύλο και το υπόβαθρο του V, που δεν ήταν διαθέσιμα στον Geralt, του οποίου το φύλο και η σεξουαλικότητα είχαν προηγουμένως καθοριστεί από τα βιβλία στα οποία βασίζεται η σειρά παιχνιδιών.

Ο Mills επιβεβαίωσε ότι οι παίκτες θα μπορούσαν να ορίσουν τη σεξουαλικότητα του V και την αλληλεπίδραση με τους non-playable χαρακτήρες. “Έχουμε NPCs που είναι ομοφυλόφιλοι, έχουμε NPCs που είναι bi, έχουμε NPCs που είναι straight, γιατί θέλουμε να μοιάζουν αληθινοί και ότι έχουν και προτιμήσεις”, δήλωσε ο Mills. “Στόχος μας είναι οι μεγάλες, πολύπλοκες σχέσεις που συνεχίζονται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά και οι περιστασιακές συναντήσεις που δεν έχουν τόση σημασία.”

Πολλοί οπαδοί έμειναν έκπληκτοι όταν έμαθαν ότι το παιχνίδι παίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου στο πρώτο πρόσωπο και χρησιμοποιεί shooting mechanics, γεγονός που δημιούργησε κάποιες αντιδράσεις. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι ένα RPG, καθώς βασίζεται σε στατιστικά στοιχεία που υποκρύπτουν τα διάφορα mechanics του, συμπεριλαμβανομένου ενός συναρπαστικού «cool» stat που ομολογουμένως χρειάζεται κάποια εξήγηση.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.