Αρχίζει συνεργασία με τη Ντόρτμουντ ο ΟΦΗ

Κοντά σε συμφωνία με τη Ντόρτμουντ για την έναρξη συνεργασίας φέρεται να βρίσκεται η διοίκηση του ΟΦΗ.

Κοντά σε συμφωνία με τη Ντόρτμουντ για την έναρξη συνεργασίας φέρεται να βρίσκεται η διοίκηση του ΟΦΗ. Σύμφωνα με την ενημέρωση της κρητικής ομάδας, ο Κώστας Ραπανάκης θα έχει τις τελικές επαφές με τη γερμανική ομάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Στην Γερμανία θα μεταβεί τις επόμενες μέρες εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ο Κώστας Ρεπανάκης, προκειμένου να έχει νέες συζητήσεις με τους ανθρώπους της Ντόρτμουντ, για ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΟΦΗ.

Η Γερμανική ομάδα, απεσταλμένοι της οποίας βρέθηκαν στην Κρήτη και είδαν από κοντά τις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ, απάντησαν στον ΟΦΗ, τους ενδιαφέρει μια συνεργασία με την ομάδα μας και το πλαίσιο αυτής, θα συζητηθεί σε νέα συνάντηση, που θα καθοριστεί στο Ντόρτμουντ.

Είναι πολύ πιθανό τον Κώστα Ρεπανάκη, να ακολουθήσει και ένα ακόμη μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στις συζητήσεις αυτές, που μόνο οφέλη μπορούν να φέρουν, στην ομάδα μας.

Ο Κώστας Ρεπανάκης, που έχει αναλάβει όλη αυτήν την πρωτοβουλία, θα έχει την πλήρη εξουσιοδότηση, εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στις συζητήσεις και στην επικοινωνία που έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται με θετικές ενδείξεις, με την Γερμανική ομάδα».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.