Ρουμενίγκε: «Δεν πωλούνται οι παίκτες μας»

Ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε ξεκαθάρισε πως η Μπάγερν Μονάχου δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει παίκτες στη Μάντσεστερ Σίτι το ερχόμενο καλοκαίρι, παρά την παρουσία του Πεπ Γκουαρντιόλα σε αυτή.

Ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε ξεκαθάρισε πως η Μπάγερν Μονάχου δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει παίκτες στη Μάντσεστερ Σίτι το ερχόμενο καλοκαίρι, παρά την παρουσία του Πεπ Γκουαρντιόλα σε αυτή. Ο πρόεδρος των Βαυαρών προσπάθησε να απαντήσει με αυτό τον τρόπο στον Τσίκι Μπεγκιριστάιν, ο οποίος είχε υποστηρίξει προ λίγων ημερών, πως δεν αποκλείεται να κινηθούν οι «πολίτες» για την απόκτηση κάποιου από τους παίκτες, που έχει τώρα στη διάθεσή του ο Καταλανός τεχνικός. 

Ο Ρουμενίγκε τόνισε στην εφημερίδα «Bild»: «Έμεινα έκπληκτος με τις δηλώσεις του συναδέλφου μου. Τα συμβόλαια είναι συμβόλαια και αυτό θα πρέπει να γίνει σεβαστό από όλους, πόσο μάλλον από την Μάντσεστερ Σίτι».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανανέωση της συνεργασίας των πρωταθλητών Γερμανίας, με τον Αλάμπα: «Ήταν ο στόχος μας να ανανεώσει, εμείς παίρνουμε αποφάσεις, σχεδιάζουμε και καθορίζουμε το μέλλον μας με μεθοδικότητα και όχι κάνοντας τρελές προσφορές, όπως κάποια κλαμπ στην Αγγλία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.