«Ο Προτό ελπίζει για Ολυμπιακό»

Αρης Γεωργίου
30/08/2017 • 11:48
Ο Σίλβιο Προτό
  • shares
Η βελγική Derniere Heure αναφέρει την Τετάρτη ότι ο Σίλβιο Προτό επιθυμεί να μετακομίσει στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, αλλά η Οστάνδη αντιστέκεται.

«Ο Σίλβιο Προτό ελπίζει να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό πριν από το βράδυ της Πέμπτης. Οι πρωταθλητές Ελλάδας, μετά από εισήγηση του προπονητή τους Μπέσνικ Χάσι, του προσφέρουν ένα καλό συμβόλαιο. Όμως η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει μπλοκάρει, καθώς η Οστάνδη θέλει να εισπράξει ένα ποσό για τη μεταγραφή, ενώ ο Ολυμπιακός δεν θέλει να πληρώσει ούτε ευρώ για έναν 34χρονο που είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος από την Οστάνδη πριν από έναν χρόνο. Ίσως η υπόθεση μπορεί να ξεμπλοκάρει αν η Οστάνδη βρει έναν νέο τερματοφύλακα. Ο Λουντοβίκ Μπιτέλ της Μπριζ είναι η πιο σοβαρή προοπτική», αναφέρουν οι Βέλγοι για τον έμπειρο γκολκίπερ.
Γράψτε το σχόλιο σας...

Πανιώνιος - Ολυμπιακός

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, 19:30

Live
24/09/2018 • 08:08

Το γόητρο δίνει ρυθμό απόψε στο Γκέτεμποργκ

H Χάκεν και η Γκέτεμποργκ δεν διεκδικούν κάτι έτσι όπως απέχουν από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας τους όμως από μόνο του το τοπικό ντέρμπι διαθέτει τα στοιχεία για την προοπτική μιας θεαματικής εικόνας.

19/09/2018 • 10:52