Πρέπει να σκεφθούν το Κύπελλο

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για τη νίκη 2-1 του Ολυμπιακού στην Τρίπολη και την αγωνιστική εικόνα, που παρουσίασαν οι «ερυθρόλευκοι» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Απολύτως ειλικρινής ήταν ο Μάρκο Σίλβα μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Μιλώντας στην κάμερα των καναλιών novasports, υποστήριξε πως κρατάει μόνο τη νίκη, καθώς η εικόνα των παικτών του δεν τον ικανοποίησε. Όντως, παρά το 1-2, οι «ερυθρόλευκοι» εμφάνισαν αρκετά προβλήματα στο παιχνίδι τους.

Η έλλειψη συγκέντρωσης ίσως ήταν το σημαντικότερο πρόβλημα των ποδοσφαιριστών των πρωταθλητών Ελλάδας. Χωρίς να ψάχνουμε τρόπο για να τους δικαιολογήσουμε, έχουμε την άποψη πως η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, επόμενο είναι να «εξαφανίζει» τα κίνητρα που θα κρατήσουν σε εγρήγορση τους «Πειραιώτες».

Σύμφωνοι, ως επαγγελματίες οφείλουν να δίνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό. Μόνο που είναι και άνθρωποι. Θα κάνουν και λάθη. Αλλά το σημαντικότερο όλων είναι να τα αναγνωρίζουν, όπως έπραξαν μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Αρκαδία. Για όσους δεν είδατε τις σχετικές δηλώσεις του Τζίμι Ντουρμάζ στο novasports, αξίζει να δείτε το σχετικό βίντεο.

Η άποψή μας είναι ότι θα πρέπει να σκεφθούν το Κύπελλο Ελλάδας. Διότι αν τελικώς ολοκληρωθεί η διοργάνωση -κάτι που ευελπιστούν όλοι στον Πειραιά ότι θα συμβεί- η κατάκτηση του δεύτερου εγχώριου τίτλου και κατ’ επέκταση του νταμπλ, είναι ένα σημαντικό κίνητρο για να διατηρηθούν σε υψηλά επίπεδα απόδοση οι «ερυθρόλευκοι» στα τέσσερα ματς που έχουν να δώσει ακόμη στη Super League.

Αν θέλετε, μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν ως προετοιμασία για να κρατήσουν το ρυθμό τους ενόψει του τελικού. Τώρα, αν η Πολιτεία δεν ανάψει το «πράσινο φως» για το Κύπελλο, ίσως στα υπόλοιπα παιχνίδια να πρέπει να πάρουν χρόνο συμμετοχής περισσότερες «ρεζέρβες». Το παράδειγμα το Ερνάνι στην Τρίπολη εξηγεί το γιατί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.