Καμία πρόταση για τον Ζέκα

Ο Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει πως δεν έχει δεχτεί μέχρι στιγμής, καμία επίσημη πρόταση για την παραχώρηση του Κάρλος Ζέκα, παρά το ενδιαφέρον της Αταλάντα, για την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου.

Ο Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει πως δεν έχει δεχτεί μέχρι στιγμής, καμία επίσημη πρόταση για την παραχώρηση του Κάρλος Ζέκα, παρά το ενδιαφέρον της Αταλάντα, για την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου. Οι «πράσινοι» ξεκαθαρίζουν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πως για να αποχωρήσει ο αρχηγός της ομάδας, θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά από την ιταλική ομάδα, η οποία παρακολούθησε τον Ζέκα, στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

Συγκεκριμένα, ο αθλητικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Γκαμπριέλε Ζαμάνα βρέθηκε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση. Πέρα από τον Ζέκα, η Αταλάντα φέρεται να εξετάζει και την περίπτωση του Λούκας Εβαντζελίστα, ενώ ψηλά στη μετεγγραφική της λίστα βρίσκεται και το όνομα του Μάρκους Μπεργκ. Οι «πράσινοι» ξεκαθαρίζουν πως για τον Βραζιλιάνο, θα αποφασίσει η Ουντινέζε στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του, ενώ ξεκαθαρίζουν πως για να αποχωρήσει ο Μπεργκ, θα πρέπει να φτάσει στα γραφεία τους, κάποια εξαιρετική πρόταση. 

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός θέλει να προχωρήσει στην επέκταση της συνεργασίας του με τον Ζέκα, έως το 2019, καθώς το συμβόλαιο του Πορτογάλου λήγει το 2017. Τέλος, τα ίδια δημοσιεύματα υπογραμμίζουν πως ο Αντρέα Στραματσιόνι ξεκαθάρισε στον αθλητικό διευθυντή της Αταλάντα, πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει άμεσα στην Ιταλία και πως θέλει να παραμείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.