Νέο χτύπημα: Άγνωστοι δημοσίευσαν στοιχεία 125 ελεγκτών του μετρό


Στη δημοσιότητα έδωσε τα ονόματα 125 ελεγκτών του Μετρό , ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Τα ονόματα γνωστοποίησε στην ιστοσελίδα η ομάδα κουκουλοφόρων που έσπασε μα βαριοπούλες τα μηχανήματα έκδοσης και ακύρωσης εισιτηρίων στο σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι.

Στο κείμενο που συνοδεύει τη λίστα των ονομάτων αναφέρεται ότι «αν γνωρίζεις κάποιον στη γειτονιά σου, στην πολυκατοικία σου, συμπεριφέρσου του ανάλογα». Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εμφανίζονται ιδιαίτερα θορυβημένοι από το νέο «χτύπημα» της συγκεκριμένης ομάδας, καθώς όπως λένε με τον τρόπο αυτό απειλούνται άμεσα οι ελεγκτές που καθίστανται στόχος καταδρομικών επιθέσεων.

Μετά τις καταδρομικές επιθέσεις κουκουλοφόρων το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας σε σταθμούς του Μετρό, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε την ενίσχυση της φύλαξής τους, καθώς υπάρχει φόβος για εκδήλωση νέων επιθέσεων. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της Κρατικής Ασφάλειας αλλά και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) έχουν διαταχθεί να περιπολούν σε όλους τους κεντρικούς σταθμούς. Συνδικαλιστές της Αστυνομίας εκφράζουν ενστάσεις για την απόφαση αυτή, διότι οι δυνάμεις αυτές θα φύγουν από το μέτωπο της εγκληματικότητας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.