Κλοπ: «Εννέα νίκες έως το τέλος»

Ο Γιούργκεν Κλοπ υπογράμμισε πως η Λίβερπουλ θα πρέπει να κερδίσει τα εννέα ματς, που απομένουν για το τέλος του εφετινού πρωταθλήματος, προκειμένου να βγει στο Champions League.

Ο Γιούργκεν Κλοπ υπογράμμισε πως η Λίβερπουλ θα πρέπει να κερδίσει τα εννέα ματς, που απομένουν για το τέλος του εφετινού πρωταθλήματος, προκειμένου να βγει στο Champions League. Ο Γερμανός τεχνικός υπογράμμισε πως η Σαουθάμπτον άξιζε τη νίκη στην μεταξύ τους αναμέτρηση και μετά το τελικό 3-2.

Αρχικά, ο Κλοπ τόνισε: «Είδα πολλά καλά πράγματα από την πλευρά μας. Κάναμε ένα άψογο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερο».

Στη συνέχεια, ο Γερμανός τεχνικός συμπλήρωσε για το ματς με τη Σαουθάμπτον: «Το άξιζαν. Θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ήταν ξεκάθαρο ότι από το πρώτο τους γκολ ότι κάτι σπουδαίο θα συνέβαινε στο ματς».

Τέλος, ο Κλοπ δήλωσε για τους στόχους της ομάδας του, έως το τέλος της εφετινής αγωνιστικής σεζόν: «Έχουν απομείνει 9 παιχνίδια, 27 πόντοι να κερδίσουμε. Αν τα καταφέρουμε, έχουμε ελπίδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.