Πρώτος ο Μέλμπεργκ

Ο Ολαφ Μέλμπεργκ αναμένεται να είναι ο πρώτος που θα κληθεί από τη διοίκηση του Ολυμπιακού για να συζητήσει την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Ολαφ Μέλμπεργκ αναμένεται να είναι ο πρώτος που θα κληθεί από τη διοίκηση του Ολυμπιακού για να συζητήσει την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.


Το συμβόλαιο του Σουηδού, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ωστόσο τόσο ο ίδιος, όσο και οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν η συνεργασία τους να συνεχιστεί και την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο Μέλμπεργκ μαζί με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο έχουν συνθέσει ένα εξαιρετικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ όλοι στου Ρέντη μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό του Σουηδού.


Εκτός από τον Μέλμπεργκ, η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδος αναμένεται να καλέσει και τους Χολέμπας και Μέγερι για να αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους. Τόσο ο Γερμανός, όσο και ο Ούγγρος γκολκίπερ έχουν πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος θέλει να τους ανταμείψει με ένα καλύτερο συμβόλαιο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.