Ο… περιζήτητος κύριος Μπουμσόνγκ

Μετά την Άστον Βίλα, ακόμη δύο αγγλικές ομάδες φαίνεται ότι έχουν τον Ζαλ Αλέν Μπουμσόνγκ στο στόχαστρό τους ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Μετά την Άστον Βίλα, ακόμη δύο αγγλικές ομάδες φαίνεται ότι έχουν τον Ζαλ Αλέν Μπουμσόνγκ στο στόχαστρό τους ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ο λόγος για την ΚΠΡ και την Μπόλτον, οι οποίες βλέπουν στο πρόσωπο του Γάλλου μια αξιόπιστη λύση για τα μετόπισθεν.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η “Daily Mail” και ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί την επιστροφή του στο Νησί και το αγγλικό ποδόσφαιρο, όπου τη σεζόν 2005/06 είχε 47 συμμετοχές με τη φανέλα της Νιουκάστλ. Στον Παναθηναϊκό, βέβαια, δεν θα σταθούν “εμπόδιο” στον Μπουμσόνγκ, ενώ ενδέχεται να ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του.

Αυτός, σύμφωνα με δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας “Derby”, ίσως να είναι ο Ντουγκλάο. Ο Βλάσης Τσάκας φέρεται να συναντήθηκε με τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου στόπερ που αγωνίζεται στην Μπράγκα και να συζήτησαν το ενδεχόμενο επιστροφής του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι Πορτογάλοι έδειξαν διάθεση να διαπραγματευθούν τη μεταγραφή, αλλά άγνωστη παραμένει η στάση του Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς ο Ντουγκλάο είχε προταθεί και το καλοκαίρι στους “πράσινους”, χωρίς να γίνει γνωστή η άποψη του προπονητή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.