Γύρισε κι ενημερώνει

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε ο Ζήσης Βρύζας το βράδυ της Τρίτης μετά από το ταξίδι που πραγματοποίησε στην Ιταλία. Ο σκοπός του ταξιδιού σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν ... προσωπικός.

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε ο Ζήσης Βρύζας το βράδυ της Τρίτης μετά από το ταξίδι που πραγματοποίησε στην Ιταλία. Ο σκοπός του ταξιδιού σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν … προσωπικός. Ωστόσο, πυκνώνουν οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του «Δικεφάλου» βρέθηκε στη γείτονα χώρα – και – για επαγγελματικούς λόγους.

Συγκεκριμένα πραγματοποίησε επαφές μέσα από τις οποίες ενημερώθηκε για τις μεταγραφικές εξελίξεις στην επερχόμενη χειμερινή περίοδο, τα οικονομικά δεδομένα τους και τη ζήτηση που υπάρχει για συγκεκριμένες θέσεις ποδοσφαιριστών.

Σήμερα, Τετάρτη θα συναντηθεί με τον Παντελή Κωνσταντινίδη κι από κοινού θα ενημερώσουν για τα νεότερα, αρχικά τον πρόεδρο, Θόδωρο Ζαγοράκη κι εν συνεχεία τον προπονητή της ομάδας, Λάζλο Μπόλονι. Πάντως, η αίσθηση που υπάρχει είναι πως η συνέντευξη Τύπου των κ.κ. Βρύζα – Κωνσταντινίδη θα δοθεί την προσεχή Παρασκευή, προκειμένου να ενημερωθεί κι ο κόσμος που αγωνιά για τις εξελίξεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.