Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής χάντμπολ

Αρχίζει την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη η προετοιμασία της εθνικής χάντμπολ των ανδρών ενόψει των αγώνων με Κύπρο (4 και 8/1) και Βοσνία (11 και 15/1), στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Αρχίζει την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη η προετοιμασία της εθνικής χάντμπολ των ανδρών ενόψει των αγώνων με Κύπρο (4 και 8/1) και Βοσνία (11 και 15/1), στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Οι διεθνείς θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση το απόγευμα στο κλειστό των Συκεών, που θα τους φιλοξενήσει ως την Παρασκευή. Θα ακολουθήσει διήμερο ρεπό και η ομάδα θα συγκεντρωθεί εκ νέου το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς, στο κλειστό της Μίκρας.

Ο Γιώργος Κρανάκης έχει καλέσει 22 παίκτες, εκ των οποίων οι 19 θα επιλεγούν για τα παιχνίδια του 6ου προκριματικού ομίλου. Πρόκειται για τους Ευγένιο Κουλούρη, Διονύση Γεωργιάδη, Χριστόφορο Μπακαούκα, Νίκο Κοκολοδημητράκη (ΑΕΚ), Γιώργο Ζαραβίνα, Θόδωρο Μεγαλοοικονόμου, Χαράλαμπο Μάλλιο, Νίκο Σαμαρά (Διομήδης Αργους), Απόστολο Παλάσκα, Θεόδωρο Πετρίδη (ΠΑΟΚ), Γιώργο Γεωργιάδη, Γιώργο Μαστορογιάννη (ΑΣΕ Δούκα), Στέλιο Δημάκη (ΓΑΣ Κιλκίς), Χρήστο Τσάτσο (Αερωπός Εδεσσας), Θεόδωρο Ευαγγελίδη (ΧΑΝΘ), Κώστα Τσιλιμπάρη (Κονβερσάνο), Βύρωνα Παπαδόπουλο (Εμπορ Ροστόκ), Δημήτρη Τζιμούρτο (Αϊντραχτ Χιλντεσχάιμ), Γιώργο Χαλκίδη (Βέτσλαρ), Αλέξη Αλβανό (Μπάλινγκεν), Νίκο Ριγανά (Κοστάντζα), Σπύρο Μπαλωμένο (Λέομπεν).

«Θεωρώ πως η πρόκριση θα κριθεί κόντρα στην Βοσνία, χωρίς να υποτιμάω την Κύπρο. Η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει θέληση για διάκριση και από τους παλιούς και από τους καινούργιους αθλητές. Το άσχημο είναι πως δεν γνωρίζουμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Βόσνιοι», δήλωσε ο Θόδωρος Ευαγγελίδης και συνέχισε: «Στα δύσκολα η Ελλάδα έχει δείξει πως τα καταφέρνει, όπως έγινε για παράδειγμα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2011, κόντρα στο Μαυροβούνιο, που ήταν από τις ισχυρότερες ομάδες στην Ευρώπη. Θεωρώ πως οκτώ χρόνια μακριά από μεγάλη διοργάνωση είναι πολλά. Όλοι μας έχουμε ευθύνες για αυτό, εμείς οι αθλητές, η ομοσπονδία, οι προπονητές. Όμως πρέπει να τα αφήσουμε πίσω και να γίνουμε “μια μπουνιά”. Διακρίνω σε όλους πως θέλουν μία μεγάλη διοργάνωση, άλλοι για να τελειώσουν την καριέρα τους, άλλοι για να την ξεκινήσουν με μία διάκριση. Το σημαντικότερο, όμως, είναι πως θέλουμε να ανεβάσουμε το επίπεδο του αθλήματος στη χώρα μας».

Από την πλευρά του, ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Χριστόφορος Μπακαούκας, είπε: «Είναι στο χέρι μας η πρόκριση. Θέλει πολλή δουλειά ωστόσο, διότι δεν είναι εύκολα ματς. Χρειάζεται σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση. Η γεύση που μου άφησαν τα φιλικά με την Τυνησία είναι πως υπάρχει ομαδικότητα, θετικό κλίμα και όλοι μας έχουμε κοινό σκοπό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.