Σφαιρόπουλος: «Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, σε δηλώσεις του μετά το ματς με την Κηφισιά, τόνισε πως η ομάδα του έδειξε απόλυτη σοβαρότητα και συγκέντρωση.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, σε δηλώσεις του μετά το ματς με την Κηφισιά, τόνισε πως η ομάδα του έδειξε απόλυτη σοβαρότητα και συγκέντρωση. 

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα ματς που ήμασταν απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Κάναμε απόλυτα ό,τι έπρεπε να κάνουμε. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά αμυντικά και επιθετικά. Ήταν ένα παραγωγικό παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι η άμυνα που θέλουμε να παίζουμε. Η σημερινή εμφάνιση είναι μία απόδειξη για το πώς θέλουμε να παίζουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη μεγάλη διάθεση στην άμυνα και τη συγκέντρωση που έδειξαν. Θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για τη συνέχεια της Ευρωλίγκας. Ευχαριστώ και τον κόσμο που ήταν εδώ και πιστεύω πως η ομάδα το ανταπέδωσε με μία καλή εμφάνιση σε άμυνα κι επίθεση», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. 

Για το ρεκόρ: «Το ρεκόρ δεν το κατάλαβα. Εγώ έβλεπα ότι παίζουμε καλή άμυνα. Όταν τέλειωσε η περίοδος μού το είπαν οι συνεργάτες μου. Εκείνη τη στιγμή κοιτάς τι πρέπει να διορθώσεις. Η προσπάθεια των παικτών ήταν πολύ μεγάλη. Δεν μας απασχολούν τα ρεκόρ. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ομάδα να ακολουθεί το πλάνο της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.