Λυκογιάννης: «”Κλειδί” ο ρυθμός»

Με δύο νέα πρόσωπα στη σύνθεση του (Μπεκ, Σκορδίλη), ο Ικαρος Καλλιθέας θέλει απέναντι στην Καβάλα να κλείσει το 2011 με ένα σπουδαίο «διπλό»

Με δύο νέα πρόσωπα στη σύνθεση του (Μπεκ, Σκορδίλη), ο Ικαρος Καλλιθέας θέλει απέναντι στην Καβάλα να κλείσει το 2011 με ένα σπουδαίο «διπλό». Ο τεχνικός της ομάδας, Άρης Λυκογιάννης, αναγνώρισε τη δυσκολία της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης, αλλά τόνισε ότι, αν ο Ίκαρος ελέγξει το ρυθμό, τότε θα πετύχει το στόχο του.

    «Πρώτα απ΄όλα να ευχηθούμε χρόνια πολλά, με υγεία και δουλειές για όλους τους Έλληνες. Στην διάρκεια των γιορτών δουλέψαμε αρκετά, όχι μόνο γιατί μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Καβάλα, αλλά και διότι έπρεπε να εντάξουμε στην ομάδα δύο καινούριους παίκτες, τον Μπεκ και τον Σκορδίλη. Όλοι δούλεψαν πολύ σκληρά, καθώς ξέρουν ότι ο αντίπαλός μας στην έδρα του είναι πάρα πολύ δυνατός. “Κλειδί” του αγώνα θα είναι ο ρυθμός, καθώς η Καβάλα έχει δείξει πως όταν τον ελέγχει πολύ δύσκολα μπορεί να ηττηθεί», είπε ο Άρης Λυκογιάννης.

    Από την πλευρά του, ο Γιώργος Τσιάρας πρόσθεσε: «Να ευχηθώ χρόνια πολλά και το 2012 να φέρει καλύτερες μέρες στο μπάσκετ, αλλά και σε όλους τους τομείς της χώρας μας. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, η Καβάλα είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, που έχει το στίγμα του κόουτς Πρίφτη, ο οποίος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά εδώ και δύο χρόνια. Εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε με την μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση, ιδίως στην άμυνα, καθώς ο αντίπαλός μας στο γήπεδο του μπορεί να εκμεταλλευτεί κάθε κενό μας διάστημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.