Ανακοίνωσε Ουατάρα η Παναχαϊκή

Στην απόκτηση του Μπουραμά Ουατάρα προχώρησε η Παναχαϊκή! Ο 27χρονος Γάλλος μέσος τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση και αναμένεται την Τρίτη στην Πάτρα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Στην απόκτηση του Μπουραμά Ουατάρα προχώρησε η Παναχαϊκή! Ο 27χρονος Γάλλος μέσος τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση και αναμένεται την Τρίτη στην Πάτρα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Η σχετική ανακοίνωση της πελοποννησιακής ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση του Γάλλου αριστερού ακραίου κυνηγού Bourama Ouattara. O Bourama Ouattara είναι 27 ετών και πριν έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου τη χρονιά που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, έκανε καριέρα στη Γαλλία με την πολύ γνωστή γαλλική ομάδα Chateauroux για να μεταγραφεί μετά τον Ολυμπιακό Βόλου στην Πορτογαλική Naval ομάδα Α΄ Εθνικής κατηγορίας και να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Εθνικού Πειραιώς την περίοδο 2010-2011 με τον οποίο είχε 30 συμμετοχές και από τον οποίο έμεινε ελεύθερος λόγω του υποβιβασμού του Εθνικού στην Δ’ Εθνική κατηγορία.

Ήρθε και πάλι στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2011 για λογαριασμό του Βύζαντα Μεγάρων από όπου έμεινε ελεύθερος μετά από προσφυγή λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα των Μεγάρων. Τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής της ΠΑΕ Παναχαϊκή Ηλίας Φυντάνης και ήταν δική του επιλογή στο μικρό διάστημα που ήταν προπονητής στον Βύζαντα Μεγάρων.

Ο Bourama Ouattara θα αποτελέσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο στην αριστερή πλευρά της επιθέσεως με τον εξαίρετο ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Παναχαϊκή Θανάση Ντίνα. Ο Bourama Ouattara έρχεται από το Παρίσι στην Αθήνα αύριο και θα συμμετάσχει κανονικά στην προπόνηση της ομάδας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.