Μια “Απίθανη” πρωτιά είδαμε αυτήν την εβδομάδα

Είναι οικογενειακή υπόθεση...To πιο πρόσφατο sequel των Disney-Pixar, "Incredibles 2", το οποίο...

Είναι οικογενειακή υπόθεση…

To πιο πρόσφατο sequel των Disney-Pixar, “Incredibles 2”, το οποίο έσπασε το πρώτο του ρεκόρ, είχε το μεγαλύτερο άνοιγμα που έγινε ποτέ σε ταινία κινουμένων σχεδίων.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, η οποία περιείχε και την Γιορτή του Πατέρα, το “Incredibles 2” κέρδισε $180 εκατομμύρια στις ΗΠΑ, ποσό που συγκεντρώθηκε από 4.410 κινηματογράφους, σύμφωνα με το Variety. Το προηγούμενο ρεκόρ κρατούσε το “Finding Dory”, άλλο ένα sequel της Pixar, το οποίο είχε κερδίσει $135 εκατομμύρια την πρώτη εβδομάδα προβολής του το 2016.

Το “Incredibles 2” κατέκτησε την 8η θέση στη λίστα των μεγαλύτερων ανοιγμάτων που έγιναν ποτέ, παίρνοντας την θέση και εκτοπίζοντας μια άλλη ταινία της Disney, το περσινό “Beauty and the Beast”, το οποίο είχε κέρδη ύψους $174,6 εκατομμυρίων την εβδομάδα που έκανε το ντεμπούτο της.

Και σε παγκόσμιο επίπεδο η ταινία τα πήγε καλά, όπου εισέπραξε άλλα $51,5 εκατομμύρια, κάνοντας το εισπρακτικό της σύνολο να ανέλθει στα $231,5 εκατομμύρια. Η ταινία αναμένεται να σπάσει και άλλα ρεκόρ καθώς ξεκινά να προβάλλεται σε άλλες χώρες του χάρτη.

Δυστυχώς, η επιτυχία του “Incredibles 2” εκτοπίζει άλλες ταινίες που έκαναν πρεμιέρα την εβδομάδα που μας πέρασε. Η κωμωδία “Tag”, έκανε ντεμπούτο με $14,6 εκατομμύρια. Το “Superfly”, το remake της ομώνυμης ταινίας του 1972, απέφερε $8,4 εκατομμύρια.

Το “Ocean’s 8” κατέκτησε την 2η θέση του box office με $19,5 εκατομμύρια. Το “Solo: A Star Wars Story” απέφερε $9,3 εκατομμύρια και το “Deadpool 2”, $8,6 εκατομμύρια.

Η επόμενη ταινία της Pixar θα είναι το “Toy Story 4”, το οποίο καθυστερεί και για το οποίο η Disney επιβεβαίωσε ότι θα βγει στις 21 Ιουνίου 2019 (ΗΠΑ).

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.