Μουρίνιο: “Θέλω να επιστρέψω στην Αγγλία”

Μπορεί να βρίσκεται στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει την Αγγλία και θέλει να επιστρέψει σε αυτή. Ο λόγος για τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Μπορεί να βρίσκεται στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει την Αγγλία και θέλει να επιστρέψει σε αυτή. Ο λόγος για τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός, παραχώρησε συνέντευξη στο BBC και τόνισε πως πάντα στις σκέψεις του υπάρχει και αυτή της επιστροφής.

Αρχικά τόνισε:  «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι μια σπουδαία εμπειρία για εμένα. Νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να δουλέψω εδώ. Ωστόσο, πάθος μου είναι η Αγγλία και θα ήθελα να επιστρέψω, αν είναι δυνατόν, για μεγαλύτερο διάστημα. Θα ήθελα τα επόμενα χρόνια να είμαι σε κάποια καλή ομάδα από την Αγγλία».

Καταλήγοντας ο Μουρίνιο, είπε: «Για εμένα, το πιο σημαντικό πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι η διαχείριση των ανθρώπων. Μιλάμε για μία ανθρώπινη επιστήμη. Η ψυχολογική νοημοσύνη είναι απαραίτητη σε αυτό το άθλημα. Είναι το ίδιο να κερδίζεις ένα φιλικό με 5-0 στα πέναλτι, όπως και στο τελευταίο λεπτό ενός αγώνα του Champions League ή του Μουντιάλ. Προσπαθώ να προετοιμάσω τους ποδοσφαιριστές μου όσο καλύτερα μπορώ, αλλά εξαρτάται από εκείνους. Χρειάζεται να παίρνουν σωστές αποφάσεις στον κατάλληλο χρόνο. Δεν ξέρω αν είναι θείο δώρο, αλλά αυτοί κάνουν τη διαφορά στο τέλος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.