Εκλογές μετά το Πάσχα

Ο κύβος ερρίφθη: Οι εκλογές θα γίνουν μετά το Πάσχα. Πιθανότερες ημερομηνίες 22 Απριλίου, 29 Απριλίου και 6 Μαίου. Ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες, έχει καταλήξει σε αυτό το χρονοδιάγραμμα το οποίο μάλιστα θα ανακοινώσει και δημοσίως εντός του Ιανουαρίου.

Ο κύβος ερρίφθη: Οι εκλογές θα γίνουν μετά το Πάσχα. Πιθανότερες ημερομηνίες 22 Απριλίου, 29 Απριλίου και 6 Μαίου. Ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες που δεν επιδέχονται διάψευσης, έχει καταλήξει σε αυτό το χρονοδιάγραμμα το οποίο μάλιστα θα ανακοινώσει και δημοσίως εντός του Ιανουαρίου.

Αυτό τον οδικό χάρτη εξήγησε και στους Αντώνη Σαμαρά και Γιώργο Καρατζαφέρη, το ίδιο θα πει και δια ζώσης στον Γιώργο Παπανδρέου σήμερα. Αυτές οι ημερομηνίες είναι προφανές ότι θα ισχύσουν εφόσον μέχρι τότε έχουν υλοποιηθεί πλήρως όλες οι υποχρεώσεις που απορρέουν τόσο από Μνημόνιο 1 και 2, από μεσοπρόθεσμο αλλά και από τη νέα δανειακή σύμβαση όπως και την ολοκλήρωση του PSI το οποίο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί κατ’ αρχήν μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου.

Αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι προσκλήσεις στους ιδιώτες επενδυτές. Ως εκ τούτου αποκλείστηκε η διάλυση της Βουλής τους κρίσιμους μήνες Γενάρη-Φλεβάρη, αφού η νέα δανειακή σύμβαση πρέπει να περάσει και από το ελληνικό αλλά και από άλλα κοινοβούλια. Μια διαδικασία που θα κρατήσει μέχρι τα μέσα Μαρτίου.

Επίσης ο Λουκάς Παπαδήμος δεν φέρεται να προσανατολίζεται σε ριζικό ανασχηματισμό αλλά δεν θα διστάσει να προχωρήσει σε ορισμένες «διορθώσεις» όπως λέει, εφόσον χρειαστεί.

Είναι κοινό μυστικό άλλωστε ότι ο κ. Παπαδήμος δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τους ρυθμούς του κυβερνητικού έργου σε ορισμένους τομείς. Θέλει να προωθηθούν πάραυτα οι διαρθρωτικές αλλαγές και εντός του Ιανουαρίου – ενόψει και της επίσκεψης της τρόικα που θα εκγκρίνει την δόση των 80 δισ. ευρώ – ο Πρωθυπουργός θα επιχειρήσει να προωθήσει σειρά ν/σ (επικουρικές συντάξεις, πλήρη απελευθέρωση κλειστών επαγγελμάτων, πρόγραμμα των 5 οδικών αξόνων κλπ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.