Θέλει Euro ο Γκέτσε

Η συμμετοχή στην αποστολή της εθνικής Γερμανίας για την τελική φάση του Euro 2012 αποτελεί τον επόμενο στόχο του άσου της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μάριο Γκέτσε, μετά την αγωνιστική εκτόξευσή του την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Η συμμετοχή στην αποστολή της εθνικής Γερμανίας για την τελική φάση του Euro 2012 αποτελεί τον επόμενο στόχο του άσου της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μάριο Γκέτσε, μετά την αγωνιστική εκτόξευσή του την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Ο Γκέτσε, ο οποίος κατέγραψε την πρώτη διεθνή συμμετοχή του στη «νασιοναλμάνσαφτ» στον αγώνα εναντίον της Σουηδίας, τον περασμένο Νοέμβριο, δήλωσε στην εφημερίδα «Frankfurter Allgemeinen Sonntagszeitung» πως ελπίζει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του ομοσπονδιακού εκλέκτορα, Γιόακιμ Λεβ και μαζί μια θέση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του για το ταξίδι στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

«Ελπίζω ότι θα είναι για μένα το πρώτο μεγάλο τουρνουά. Ασφαλώς και θέλω να παίξω. Έχουμε μια φανταστική ομάδα και θα είναι μια θαυμάσια εμπειρία» είπε ο νεαρός άσος της Ντόρτμουντ. Η Γερμανία θα συμμετάσχει ίσως στον πιο δύσκολο της διοργάνωσης, τον Β΄, μαζί με τις Πορτογαλία, Ολλανδία και Δανία. «Θέλουμε να παραμείνουμε στο τουρνουά όσο το δυνατό περισσότερο και πιστεύω ότι θα το κατορθώσουμε» δήλωσε ο Γκέτσε, προσθέτοντας ότι στην παρούσα φάση δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα, αν και παραδέχθηκε ότι όνειρό του είναι να παίξει στη Μπαρτσελόνα:

«Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει στη Μπαρτσελόνα, αλλά τώρα ανήκω στη Ντόρτμουντ. Απολαμβάνω το παιχνίδι εδώ και έχω συμβόλαιο έως το 2014».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.