Θα αναλάβει ο Fishburne δράση ως Golliath στο “Ant-Man and the Wasp”;

Ένας κλασσικός χαρακτήρας όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί.H αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις 6 Ιουλίου...

Ένας κλασσικός χαρακτήρας όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί.

H αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις 6 Ιουλίου 2018 οπότε ξεκινάει και η κινηματογραφική πρεμιέρα του “Ant-Man and the Wasp” έχει ξεκινήσει.

Και μαζί της έχουν ξεκινήσει και οι εικασίες γύρω από το αν ο Laurence Fishburne ως Dr. Bill Foster θα λάβει μέρος στην καταιγιστική δράση. Στο trailer είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τον χαρακτήρα του σε μια μεγαλύτερη ηλικιακά εκδοχή, να δουλεύει στο λεγόμενο Project Goliath που περιελάμβανε την αύξηση σε μέγεθος.

Το Screen Rant επισκεπτόμενο τα γυρίσματα του “Ant-Man and the Wasp” είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον εκτελεστικό παραγωγό Stephen Broussard αναφορικά με την μεταφορά του χαρακτήρα του Bill Foster στη μεγάλη οθόνη το κατά πόσο πιστή θα είναι αυτή η μεταφορά και το κατά πόσο είναι πιθανό να τον δούμε να μπαίνει στο επίκεντρο των γεγονότων.

Όπως δήλωσε: “Είναι ο Dr. Bill Foster, o κλασσικός τύπος από τα κόμικς και σε αυτήν του την εκδοχή, στο σύμπαν της Marvel, είναι συνάδελφος του Hank με τον οποίο δούλευε παρέα πριν διαφωνήσουν έντονα. Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν ο Hank αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθειά του”.

Παρά τα γεγονότα των κόμικ και την κατάληξη του χαρακτήρα στο “Civil War” ή την αντιπαλότητά του με τον Hank Pym δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να δούμε τον Fishburne ως Goliath στην επερχόμενη ταινία.

Όταν ρωτήθηκε ο Broussard αναφορικά με το παραπάνω ενδεχόμενο αν και δεν έδωσε μια σαφή απάντηση δεν το απέκλεισε εντελώς. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: “Ίσως. Η ιδέα είναι ότι ίσως να είχαν δουλέψει μαζί στο παρελθόν σε πολλά πειράματα ανάμεσά τους και αυτά που περιελάμβαναν τεχνολογία σμίκρυνσης και επέκτασης. Το πώς αυτό θα ξεδιπλωθεί στα πλαίσια της ιστορίας είναι κάτι που καλύτερα να παραμείνει απροσδιόριστο προς το παρόν”.

Μέχρι στιγμής το “Ant-Man and the Wasp” έχει αναπτύξει μια δυναμική που υπόσχεται να ξεπεράσει κατά πολύ αυτή της πρώτης ταινίας. Με ένα εύρος παλιών και νέων χαρακτήρων να έρχονται στο προσκήνιο δεν μοιάζει απίθανο ο χαρακτήρας του Fishburne να έχει ενεργό ρόλο στη δράση και να μην μείνει στα μετόπισθεν.

Φυσικά για μια σίγουρη απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα πρέπει να περιμένουμε την ταινία. Στο ενδιάμεσο μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για τις τελευταίες εξελίξεις.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.