Ευχάριστη... απουσία του Πούκι

Ο Τεέμου Πούκι απουσίαζε από το βίντεο που ανέβασε η Μπρόντμπι για τη βράβευση του MVP του μήνα, γεγονός που έγινε ευπρόσδεκτο με χαρά στον Παναθηναϊκό.
01/08/2017 • 23:18
Τεέμου Πούκι, Μπρόντμπι
  • shares
Ο Τεέμου Πούκι απουσίαζε από το βίντεο που ανέβασε η Μπρόντμπι για τη βράβευση του MVP του μήνα, γεγονός που έγινε ευπρόσδεκτο με χαρά στον Παναθηναϊκό. Κάθε πρώτη του μήνα η ομάδα της Δανίας συγκεντρώνει τους παίκτες της και μέσω ψηφοφορίας δίνει στον εκλεκτό του κοινού το βραβείου του πολυτιμότερου.

Από τη σημερινή διαδικασία, ωστόσο, έλειπε ο Φινλανδός επιθετικός, γεγονός που τόσο οι οπαδοί της ομάδας, όσο και αυτοί του Παναθηναϊκού συνδύασαν με την επικέιμενη μεταγραφή του στους «πράσινους».

Μέχρι να κλείσει, βέβαια, το θέμα τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μοιάζει φαβορί για την απόκτηση του Πούκι, αλλά δεν αποκλείεται τα πράγματα να αλλάξουν αν εμπλακεί στην υπόθεση κι άλλος διεκδικητής του διεθνούς άσου.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
22/11/2018 • 13:33

Ισορροπίες στην πρώτη "μάχη" επιβίωσης

Για μια θέση στην Σουηδική Allsvenskan παλεύουν σε διπλή αναμέτρηση η Εσκιλστούνα με την Μπρομαποϊκάρνα.Η έδρα μπορεί να παίξει ρόλο όμως οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν με αξιώσεις το γκολ

22/11/2018 • 11:28