«Δεν έγινε πρόταση για Στογίλκοβιτς»

Ο μάνατζερ του Νίκολα Στογίλκοβιτς με δηλώσεις του στην «Ojogo» υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έκανε ποτέ προσφορά στην Μπράγκα είτε για τον δανεισμό, είτε για την αγορά του Νίκολα Στογίλκοβιτς.
25/07/2017 • 15:15
Νίκολα Στογίλκοβιτς, Μπράγκα
  • shares
Ο μάνατζερ του Νίκολα Στογίλκοβιτς με δηλώσεις του στην «Ojogo» υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έκανε ποτέ προσφορά στην Μπράγκα είτε για τον δανεισμό, είτε για την αγορά του Νίκολα Στογίλκοβιτς. Ο 25χρονος Σέρβος επιθετικός παρουσιάστηκε ως μεγάλος στόχος των «πράσινων», οι οποίοι φέρεται να του έδιναν καλύτερο συμβόλαιο, αλλά δεν προχώρησαν την υπόθεση.

Άλλωστε, μιλώντας πάντα στην πορτογαλική εφημερίδα, ο εκπρόσωπος του παίκτη ξεκαθάρισε ότι ο πελάτης του θα αγωνιστεί κανονικά την Πέμπτη στο ματς των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα στην Μπράγκα με την ΑΪΚ, βάζοντας οριστικά τέλος στα σχετικά σενάρια.
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/03/2019 • 07:26

Πρεμιέρα με γρίφους, επιφυλάξεις και ιδέες στα προκριματικά του Euro

Η πρεμιέρα στα προκριματικά του Euro 2020 πρέπει να αντιμετωπιστεί με επιφυλακτικότητα λόγω της δεδομένης ανετοιμότητας των εθνικών ομάδων αλλά λόγω της εποχής όπου οι περισσότεροι παίκτες διανύνουν μια περίοδο φόρτισης