Κερκυραϊκή μαντινάδα πρόκρισης

Η Κέρκυρα με δύο γκολ του Μπάρκογλου πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Πλατανιά (3-0) και προκρίθηκε στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η Κέρκυρα με δύο γκολ του Μπάρκογλου πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Πλατανιά (3-0) και προκρίθηκε στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στα πρώτα λεπτά και τον Μιρτσέτα πρωταγωνιστή έχασαν δύο καλές ευκαιρίες στο 4′ και στο 15′ για να ανοίξουν το σκορ. Μετά το πρώτο 20λεπτο το σύνολο του Χάβι Γκραθία ανέβασε την απόδοση του και απείλησε τον Λαζαρίδη, ο οποίος χρειάστηκε να επέμβει αρκετές φορές για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Το “γόρδιο δεσμό” έλυσε στο 33 ο Γιάντσης. Ο άσος των φιλοξενούμενων με διπλή προσπάθεια νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ και άνοιξε το σκορ, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ο Ντράμι βρήκε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή και ο Μπάρκογλου με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της Κέρκυρας.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο ίδιος παίκτης φρόντισε να πανηγυρίσει για δεύτερη φορά και να βάλει τέλος στα όνειρα των γηπεδούχων για το θετικό αποτέλεσμα και την πρόκριση.  

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ελευθερίου, Τουμπακάρης (Αθηνών)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Παληγεώργος (79′ Τσοντάκης), Κουρτεσιώτης, Θεοδωρέλης, Ραπτάκης, Μανουσάκης, Γκονζάλες, Μιρτσέτα,Ναζλίδης,  Μαραγκουδάκης, Δράμι (62′ Μαρτσάκης)
ΚΕΡΚΥΡΑ (Χάβι Γκραθία): Αναστασόπουλος, Σακελλαρίου,Βέντσελ, Γραμμόζης (57′ Παρασκευαΐδης), Καλαντζής, Γιάντσης, Μαϊστόροβιτς (78′ Βιόπουλος), Χαμπλ, Μπάρκογλου, Μαζνόφ, Βερονέζι (65′ Μίχος)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.