Ο Απόλλων Καλαμαριάς μοίρασε δώρα σε παιδιά

Το μεσημέρι της Τετάρτης το κτίριο του Πολυδύναμου Κέντρου Καλαμαριάς πλημμύρισε με χαμόγελα και ευχές, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Το μεσημέρι της Τετάρτης το κτίριο του Πολυδύναμου Κέντρου Καλαμαριάς πλημμύρισε με χαμόγελα και ευχές, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, ο αντιπρόεδρος Σταύρος Ζαμπέτογλου, ο προπονητής Τζο Παλατσίδης και αντιπροσωπεία παικτών αποτελούμενη από τους Δημήτρη Καρατζιοβαλή, Μανώλη Μπαντή, Χαράλαμπο Λουιζίδη, Θανάση Βέντζιο, Χρήστο Νάιντο, Θάνο Σακκά, Κώστα Καραπατσακίδη, Σάββα Παντελιάδη, Χρήστο Καϊάφα, Τριαντάφυλλο Παρμαξίδη, Σάκη Δεμιρτζόγλου, Γιώργο Μπιτέλη και Παύλο Λεπτοκαρίδη μοίρασαν δώρα στα άπορα παιδιά, τα οποία σιτίζονται από την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καλαμαριάς. Οι ποδοσφαιριστές έλαβαν πολλά χαμόγελα και ζωγραφιές, ως δώρο Χριστουγέννων από τα παιδιά (μία εξ αυτών βλέπετε πάνω).

Χορηγός της κίνησης ήταν ο Όμιλος Φίλων Απόλλωνα Πόντου.

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καλαμαριάς, Κυριακή Μπαλτατζή Φοροπούλου, δήλωσε: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την ιδέα που είχατε να συγκεντρώσετε παιχνίδια, ώστε να βοηθήσουμε ευπαθείς ομάδες, που προσπαθούμε νε στηρίξουμε όλον τον χρόνο και πολύ περισσότερο αυτές τις άγιες ημέρες και σε αυτήν την εποχή, που η Ελλάδα βιώνει δύσκολες στιγμές και πολλά προβλήματα.

Αυτά τα παιδάκια ίσως να μην είχαν ένα δώρο αυτές τις γιορτινές ημέρες, όπως τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας τους. Δεχθήκαμε την ιδέα σας με πολλή χαρά και ανακούφιση, γιατί πρόκειται για ένα μάθημα ανθρωπιάς από την πλευρά σας, ένα μάθημα ελπίδας.

Παρόλο που είναι δύσκολοι καιροί, υπάρχει ευαισθησία, ανθρωπιά, αλληλεγγύη κι αυτό είναι ενθαρρυντικό δείγμα για την κοινωνία μας. Εσείς είστε αγωνιστές μέσα στο γήπεδο αλλά και αγωνιστές στη ζωή.

Σας ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα, να περάσετε καλά με τις οικογένειές σας, να έχετε υγεία, καλή χρονιά και να στεφθείτε Πρωταθλητές, για να χαρούμε όλοι στην Καλαμαριά και όχι μόνο».

Από την πλευρά του, ο Χαραλαμπίδης είπε: «Η σημερινή επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 με τον Ομιλο Φίλων Απόλλωνα Πόντου. Ευχαριστούμε τον Ομιλο και τον Πρόεδρό του, κ. Λουκά Τσακιρίδη, που βρίσκονται πάντοτε στο πλευρό της ομάδας.

Αυτές τις ημέρες ο Απόλλων σκέφτηκε να κάνει αυτήν τη χειρονομία, ώστε να δώσουμε λίγη χαρά στα παιδάκια, που προέρχονται από άπορες οικογένειες, οι οποίες επισκέπτονται τον Δήμο Καλαμαριάς για να λάβουν συσσίτιο.

Πιστεύω ότι συμβάλαμε λιγάκι, για να μπορέσουν μερικά παιδάκια να περάσουν τις Αγιες ημέρες με το χαμόγελο στα χείλη τους. Η χώρα μας βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και πιστεύω ότι κάθε ένας από μας θα πρέπει να βάλει ένα μικρό λιθαράκι, για να βοηθούμε αυτούς τους ανθρώπους.

Ως Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 και όσο μπορούμε από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να βοηθούμε πάντα τα άπορα παιδάκια».

Τέλος, την Πέμπτη στις 3 θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Αριστοτέλη φιλικός αγώνας ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Μαραθώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.