«Κάτι καινούριο για το άθλημα του βόλεϊ» (video)

Με ευχές για ομαλή διεξαγωγή και σπουδαίο θέαμα, προλόγισαν το Final Four Κυπέλλου βόλεϊ οι αρμόδιοι φορείς, στη συνέντευξη Τύπου παραμονή των ημιτελικών στη Γλυφάδα.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης, ανέφερε:

«Είναι μία σημαντική μέρα για την πατρίδα μας σήμερα και η μέρα που σηματοδοτεί κάτι καινούργιο για το άθλημα του βόλεϊ. Η Ομοσπονδία προσπαθεί να αναβαθμίσει τον θεσμό του Κυπέλλου και αφού ολοκλήρωσε ένα κύκλο με αγώνες στην περιφέρεια, επέλεξε φέτος έτσι όπως διαμορφώθηκαν οι συνθήκες να γίνει το φάιναλ-4 στην Γλυφάδα. Ευχαριστούμε τον δήμο Γλυφάδας, είναι μία διοργάνωση που θέλουμε να είναι απαλλαγμένη από φαινόμενα βίας και έχω την αισιοδοξία ότι θα δικαιωθούμε.

Ευχαριστούμε τις ομάδες που συμμετέχουν και μία ευχή από βάθος καρδιάς, όλο το βόλεϊ από Δευτέρα να ασχολείται μόνο με τις προσπάθειες των αθλητών και να βγει κερδισμένο το άθλημα μας. Δεν είναι εύκολο αλλά το μυστικό είναι η συνεργασία με τις ομάδες, θέτοντας τους προ των ευθυνών τους γιατί το βόλεϊ θα βγει ζημιωμένο από τα επεισόδια και είναι πολύ σημαντική η συνεργασία μεταξύ τους. Βάλαμε συγκεκριμένους κανόνες, θα τηρηθούν στο 100% και εύχομαι την Κυριακή το βράδυ να έχει επιβεβαιωθεί αυτό. Υπάρχει ανταπόκριση των σωματείων στα εισιτήρια, υπάρχει και κόσμος από την περιφέρεια και εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο».

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, σχολίασε με τη σειρά του:

«Είμαστε έτοιμοι, ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά, ενώ οι ομάδες που συμμετέχουν είναι στο κορυφαίο επίπεδο. Εμείς είμαστε περήφανοι και μία ακόμα γιορτή θα αποτελέσει ένα κορυφαίο γεγονός, μία καλή αφορμή να ξεφύγουν λίγο από τις δυσκολίες των καιρών. Αντιλαμβανόμαστε ότι η συμμετοχή των φιλάθλων θα είναι μεγάλη και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Δεν ξεκινάμε με το αίσθημα ότι πρέπει να προετοιμαστούμε για κάτι δυσάρεστο, αλλά είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα».

Τέλος, ο σύμβουλος αθλητισμού Γλυφάδας, Περικλής Δορκοφίκης, δήλωσε: «Με την σειρά μου σας καλωσορίζω στην Γλυφάδα. Για εμάς είναι το 3ο φάιναλ-4 που διοργανώνουμε. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία παράδοση εκδηλώσεων για να μπορούν οι άνθρωποι της πόλης να παρακολουθούν σπουδαία παιχνίδια. Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία γιατί έχουμε συνεργαστεί άψογα για να βγει εις πέρας η διοργάνωση».

Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.