Χαρέιντε : “Η Δανία θα προκριθεί”

Σίγουρος ότι η Δανία θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου μετά την ισοπαλία με την Αυστραλία ο κόουτς Άγε Χαρέιντε, παράλληλα εξέφρασε τον προβληματισμό του για την χρησιμότητα του VAR στο ποδόσφαιρο!

“Για την ώρα είμαστε πρωτοπόροι στον όμιλο αλλά πρέπει να περιμένουμε τον αγώνα της Γαλλίας με τον Περού. Στην χειρότερη περίπτωση θα είμαστε δεύτεροι στο τέλος της ημέρας αλλά είμαι σίγουρος ότι θα προκριθούμε στους δεκαέξι” είπε ο κόουτς Άγε Χαρέιντε ο οποίος παράλληλα μίλησε και για το VAR. Όπως και στον αγώνα με το Περού καταλογίστηκε πέναλτι εναντίον της ομάδας του με την βοήθεια της τεχνολογίας “χάνεται η ομορφιά του ποδοσφαίρου με την χρήση του VAR. Ένας διαιτητής έχει τόσα πράγματα να ελέγξει μέσα στην περιοχή σε κόρνερ, δεν είναι εύκολη δουλειά. Μίλησα μαζί του για ένα τράβηγμα στον Κορνέλιους αλλά καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολη δουλειά του και αποφάσισε ότι δεν ήταν τίποτα. Το VAR πάντως με προβληματίζει” είπε ο κόουτς. 

Όσον αφορά στο ματς ο κόουτς Χαρέιντε δήλωσε “δεν έχω πρόβλημα με τους παίκτες μου, έκαναν καλή εμφάνιση πιστεύω. Ένα σημαντικό λάθος κάναμε συνεχώς. Δεν παίρναμε σωστές αποφάσεις στο κέντρο του γηπέδου. Οι παίκτες μου έκαναν αρκετά λάθη εκεί τα οποία βοήθησαν την Αυστραλία να βγάλει αντεπιθέσεις. Δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό τους. Έτρεξαν αρκετά και εμείς δεν είχαμε αντοχές. Προσπάθησα να φρεσκάρω την ομάδα αλλά οι αλλαγές δεν άλλαξαν κάτι. Ο Κιέρ είχε μυϊκό πρόβλημα αλλά δεν ήταν δυνατό να τον αλλάξω! Ήμασταν ανήσυχοι. Το Παγκόσμιο κύπελλο είναι πάντα δύσκολο με όποιον και αν παίζεις” ολοκλήρωσε ο κόουτς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.