Ο Κύπριος Σάββας «συμπαίκτης» του Πηλαδάκη!

Εδώ και καιρό ο Κώστας Πηλαδάκης ψάχνει τρόπους ώστε να μπορέσει η ΑΕΛ να αποκτήσει μεγαλύτερη ταμειακή. άνεση και ήδη - όπως αποκαλύπτεται σήμερα στην τοπική εφημερίδα SportLarissa Press - επήλθε συμφωνία με τον Λουκά Σάββα, για συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Εδώ και καιρό ο Κώστας Πηλαδάκης ψάχνει τρόπους ώστε να μπορέσει η ΑΕΛ να αποκτήσει μεγαλύτερη ταμειακή. άνεση και ήδη – όπως αποκαλύπτεται σήμερα στην τοπική εφημερίδα SportLarissa Press – επήλθε συμφωνία με τον Λουκά Σάββα, για συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες της εφημερίδας, ο Κύπριος πολιτικός μηχανικός και επιχειρηματίας, Λουκάς Σάββα που δραστηριοποιείται στην περιοχή μας και είναι με τη. βούλα οπαδός της ΑΕΛ, καθώς ανήκει σε οργανωμένο σύλλογο φιλάθλων, προτίθεται να συμμετάσχει στην επερχόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, την οποία ο Πηλαδάκης είχε προαναγγείλει εδώ και αρκετούς μήνες.
Ο εν λόγω παράγοντας έχει εκδηλώσει ήδη τις προθέσεις του και έχει συμφωνήσει σε όλα με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο των «βυσσινί». Το ποσοστό με το οποίο, αρχικά, θα εμπλακεί στα της λαρισινής ομάδας δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο, αλλά αυτό μπορεί να αποτελέσει μόνο την αρχή, χωρίς βέβαια να έχει ειπωθεί κάτι περισσότερο.
Εκτός όμως από τον Σάββα, ο Κώστας Πηλαδάκης έχει συζητήσεις και με άλλους ενδιαφερόμενους που θέλουν να εμπλακούν με τα της ΑΕΛ. Μάλιστα μερικές από αυτές είναι ιδιαίτερα σοβαρές και προχωρημένες, χωρίς ωστόσο κανείς από αυτούς με τους οποίους συζητάει να μπορεί να σηκώσει μόνο του το «βάρος» του γηπέδου.
Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι συνεχείς, χωρίς όμως να διαρρέουν ονόματα και ποσοστά, κάτι που πιθανά θα γίνει γνωστό όταν θα πραγματοποιηθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.