Τσεκάρει παίκτες ο Στραματσιόνι

Την ευκαιρία να παρακολουθήσει φιλικούς αγώνες εθνικών ομάδων, προκειμένου να σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για ορισμένους μετεγγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού, θα έχει ο Αντρέα Στραματσιόνι.

Την ευκαιρία να παρακολουθήσει φιλικούς αγώνες εθνικών ομάδων, προκειμένου να σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για ορισμένους μετεγγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού, θα έχει ο Αντρέα Στραματσιόνι. Ο Ιταλός τεχνικός έδωσε ρεπό στους παίκτες του την Κυριακή και η επιστροφή στις προπονήσεις έχει οριστεί για τη Δευτέρα. Ο προπονητής των «πράσινων» φέρεται να έχει ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι θα απασχολήσουν το «τριφύλλι» το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στόχος των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού είναι να προχωρήσει άμεσα ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Ιταλό να ετοιμάζει τη λίστα με τους παίκτες, που υπολογίζει, αλλά και μια ακόμα με αυτούς, που θα πρέπει να αποχωρήσουν από το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Μετά το τέλος των πλέι οφ του πρωταθλήματος, αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. 

Στα αγωνιστικά, ο Ιταλός τεχνικός περιμένει την επιστροφή των διεθνών παικτών του «τριφυλλιού», με την ελπίδα πως θα αντιμετωπίσουν κάποια πρόβλημα τραυματισμού. Ο 39χρονος τεχνικός θα ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, τη Δευτέρα, αλλά κυρίως για το μίνι πρωτάθλημα, που θα ακολουθήσει το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.