“Λευκή” ισοπαλία στο “Σαρδινέρο”

Σανταντέρ και Σοσιεδάδ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς γκολ και σκορ στο μεταξύ τους παιχνίδι για τη 16η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά δεν μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση της ομάδας του Σαν Σεμπαστιάν, η οποία μάλιστα από το 54' αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ινίγκο Μαρτίνεθ.

Σανταντέρ και Σοσιεδάδ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς γκολ και σκορ στο μεταξύ τους παιχνίδι για τη 16η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά δεν μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση της ομάδας του Σαν Σεμπαστιάν, η οποία μάλιστα από το 54′ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ινίγκο Μαρτίνεθ.

Η Ράσινγκ έμεινε στην 19η και προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς, ενώ η Σοσιεδάδ έχει τρεις πόντους περισσότερους από την αντίπαλό της. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης αγωνίστηκε σαν αλλαγή με τη Σανταντέρ, αντικαθιστώντας τον Κόλσα στο 41ο λεπτό.

ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ: Τόνιο, Τορεχόν, Σίσμα, Μπερνάρδο, Αλβάρο Γκονζάλεθ, Ντιόπ, Κόλσα (41′ Τζιόλης), Αντριάν (69′ Ακόστα), Αράνα, Μουνίτις (59′ Μπακιρτσίογλου), Στουάνι

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Μίκελ Γκονζάλεθ, Εστράδα, Ντεμίντοφ, Κάρλος Μαρτίνεθ, Ινίγκο Μαρτίνεθ, Αρανμπούρου (60′ Μαρίγκα), Θουρουτούθα, Αγκιρέτσε (73′ Πριέτο), Βέλα (83′ Ιφράν), Γκριζμάν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.