Κουίνσι: «Χαρούμενος στον Παναθηναϊκό»

Μήνυμα... παραμονής στο Τριφύλλι έστειλε ο Κουίνσι, μιλώντας στο βέλγικο περιοδικό ««Sport football magazine». Ο Γκανέζος αναφέρεται στην πορεία του στον Παναθηναϊκό, στη ζωή του στην Αθήνα και σχολιάζει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Μήνυμα… παραμονής στο Τριφύλλι έστειλε ο Κουίνσι, μιλώντας στο βέλγικο περιοδικό ««Sport football magazine». Ο Γκανέζος αναφέρεται στην πορεία του στον Παναθηναϊκό, στη ζωή του στην Αθήνα και σχολιάζει το ελληνικό πρωτάθλημα.


Αναλυτικά η συνέντευξη του Κουίνσι στο «Sport football magazine»:


Οι απόψεις σου για την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο;
«Μέχρι στιγμής όλα είναι ωραία. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ, στην Αθήνα, στον Παναθηναϊκό. Με χαροποιεί που αγωνίζομαι συνέχεια. Η ομάδα προοδεύει γεγονός που με κάνει να αισθάνομαι διπλά χαρούμενος. Συνεπώς, θα έλεγα ότι επέλεξα έναν καλό προορισμό για την καριέρα μου».


Μίλησε μας για την ατμόσφαιρα…
«Καταπληκτική! Μια από τις ωραιότερες που έχω συναντήσει στην καριέρα μου. Είναι πολύ καλό να αγωνίζεσαι σε μια τέτοια ατμόσφαιρα».


Το επίπεδο του ελληνικού Πρωταθλήματος;
«Είναι καλό. Αγωνίζομαι σε μια ομάδα που αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, θέαμα, κυκλοφορεί τη μπάλα, σκοράρει».

Πως αντιλαμβάνεσαι την οικονομική κρίση στην Ελλάδα;
«Δεν με επηρεάζει. Βρίσκομαι εδώ για να κάνω τη δουλειά μου. Να παίξω καλό ποδόσφαιρο και να το απολαύσω. Δεν με νοιάζει αν δεν πληρωθώ στην ώρα μου. Απολαμβάνω αυτό που κάνω στη ζωή μου».


Η ζωή στην Αθήνα;
«Δεν κατοικώ στο κέντρο της πόλης για να εκφράσω εντυπώσεις. Το σπίτι μου βρίσκεται στα προάστια. Ο καιρός είναι υπέροχος στην Αθήνα. Καμία σχέση με το Άμστερνταμ. Στον ελεύθερο χρόνο σου μπορείς να ψυχαγωγηθείς με διάφορους τρόπους. Υπάρχουν ωραία εστιατόρια, αξιοθέατα».


Ήρθες στον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού. Θέλεις να συνεχίσεις εδώ;
«Νιώθω χαρούμενος στον Παναθηναϊκό. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από εμένα. Πρέπει να συνεχίσω να αγωνίζομαι καλά με την προοπτική να μου γίνει μια προσφορά στο φινάλε της σεζόν. Μου αρέσει η ομάδα. Αγωνίζομαι συνέχεια. Θέλω να συνεχίσω εδώ την καριέρα μου. Θα ήταν η καλύτερη απόφαση».


Οι φιλοδοξίες σου;
«Υπάρχουν και είναι πολλές. Κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής θέτει συνεχώς στόχους. Είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με τον Παναθηναϊκό και αισιοδοξώ να τα καταφέρω. Το Πρωτάθλημα είναι ο νούμερο ένα στόχος».


Δεν κλήθηκες στην Εθνική ομάδα για το Copa Africa. Σε στεναχώρησε;
«Ο προπονητής δεν με συμπεριλάβε στα πλάνα του όμως αυτό δεν με στεναχωρεί. Είμαι χαρούμενος εδώ. Το κοινό με λατρεύει, φωνάζει το όνομα μου, με κάνει να νιώθω καταπληκτικά. Είμαι απαραίτητος για τους συμπαίκτες μου, για τον προπονητή μου στον Παναθηναϊκό».



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.