Σκίμπε: «Να φέρουμε τον κόσμο πίσω» (video)

Ο Μίκαελ Σκίμπε υπογράμμισε πως η απόδοση της εθνικής Ελλάδος θα είναι αυτή που θα επαναφέρει τους φιλάθλους της εθνικής Ελλάδος στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» στα επόμενα ματς.

Ο Μίκαελ Σκίμπε υπογράμμισε πως η απόδοση της εθνικής Ελλάδος θα είναι αυτή που θα επαναφέρει τους φιλάθλους της εθνικής Ελλάδος στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» στα επόμενα ματς. Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στην επικείμενη φιλική αναμέτρηση με την Ισλανδία, στην οποία σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής, σε ποδοσφαιριστές, που αγωνίστηκαν λίγο κόντρα στο Μαυροβούνιο. 

Χαρακτηριστικά, ο Σκίμπε τόνισε εν όψει της αναμέτρησης με τους Ισλανδούς: «Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας με το Μαυροβούνιο σε γενικές γραμμές. Δεν μου άρεσε η εικόνα που δείξαμε τα τελευταία λεπτά και θεωρώ πως υπάρχουν τομείς που μπορούμε να είμαστε καλύτεροι. Θα παίξουμε και πάλι με τρεις στόπερ αλλά θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί στην άμυνα. Θα κάνω αρκετές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς, κυρίως μεσοεπιθετικά. Η Ισλανδία είναι καλύτερη ομάδα αμυντικά και για να σκοράρουμε θα πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοση μας. Είναι στο χέρι των παικτών να κάνουν το κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.