Μία αγωνιστική στον Ολυμπιακό

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τον αναπτήρα που δέχτηκε ο Κουλιμπαλί στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στην Κρήτη.

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τον αναπτήρα που δέχτηκε ο Κουλιμπαλί στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στην Κρήτη.

Συμπληρωματικά δέχθηκαν οι «ερυθρόλευκοι» και ποινή 50 χιλιάδων ευρώ. Η αρχική έφεση που είχε κάνει ο Ολυμπιακός έγινε δεκτή με αποτέλεσμα να μην ισχύσει η αρχική τιμωρία. Εν συνεχεία ασκήθηκε εκ νέου δίωξη, η οποία έφερε την τιμωρία της μίας αγωνιστικής που θα εκτίσει ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Πανθρακικό. Στις υπόλοιπες ποινές ξεχωρίζει αυτή του προπονητή των Κρητικών, Γιώργου Παράσχου, που τιμωρήθηκε με 15 ημέρες απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για τη συμπεριφορά του στο ματς με την Καλλονή την 24η αγωνιστική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“18η Αγωνιστική 

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ., Γ. Σπανό (πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά του προέδρου κ. Γ. Σπανού: Απαλλάσσει αμφοτέρους τους εγκαλουμένους για την αποδιδόμενη σε αυτούς πράξη της απειλής. (άρθρα 14 παρ. 2 και 3, 28 του Π.Κ. της ΕΠΟ). Απαλλάσσει αμφοτέρους τους εγκαλουμένους για την αποδιδόμενη σε αυτούς πράξη της απειλής. (άρθρα 14 παρ. 2 και 3, 28 του Π.Κ. της ΕΠΟ). Διαβιβάζει την δικογραφία στην καθ’ ύλην αρμόδια Επιτροπή Δεοντολογίας, προκειμένου να διερευνηθεί, με βάση τα αναγραφόμενα στις εκθέσεις των αξιωματούχων του αγώνος τυχόν πειθαρχική ευθύνη του Γεωργίου Σπανού Προέδρου του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 26, 34 παρ. 8 του Π.Κ. της ΕΠΟ, 12 παρ. 5 ΚΑΠ/ΕΠΟ, καθώς και εκείνες του Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΠΟ. 

Β) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/1/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 17/1/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 6777/16/119621 από 19 /1/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD)»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ. 

Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 10396/23-3-2016 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 28ης-3-2016, ημέρα Δευτέρα, και ώρα 14:00»: Απορρίπτει τον ισχυρισμό της εγκαλουμένης περί απαραδέκτου ασκήσεως της πειθαρχικής δίωξης σε βάρος της. Απορρίπτει τον κατ’ άρθρον 14 παρ. 4 του Π.Κ της ΕΠΟ ισχυρισμό της εγκαλουμένης. 
Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε, καθ’ υποτροπήν την αποδιδόμενη σε αυτήν, με την υπ’ αριθμ. Πρωτ. 10396/23-3-2016 πειθαρχική δίωξη, πειθαρχική παράβαση (άρθρα 14 παρ. 2, 3, 15 παρ. 3 περ. Β΄ στοιχ. ε΄ και ζ΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.) 
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ χρηματική ποινή ποσού πενήντα χιλιάδων ευρώ, και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική ημέρα. 

19η Αγωνιστική 

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής, Αθ. Καραβασίλη (φυσικοθεραπευτή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 23/1/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 23/1/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας» : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Αθ.Καραβασίλη: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων διακοσίων πενήντα ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Α. Καραβασίλη α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες και β) χρηματική ποινή χιλίων ευρώ. 

20η Αγωνιστική 

Α) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 31/1/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) στην από 31/1/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 6777/16/222094 από 2/2/2016 Έκθεση της Αστυνομίας σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ. 

22η Αγωνιστική 

Α) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 14/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 14/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ. 

23η Αγωνιστική 

Α) ΠΑΕ Ηρακλής: «Βάσει των αναφερομένων στο από 20/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 20/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 3592/16/358129 από 23/2/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας» : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ. 

24η Αγωνιστική 

A) ΠΑΕ Πλατανιάς, Γ. Παράσχο (Προπονητή), Λ. Παπαδάκη (Γυμναστή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 27/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 27/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. Γ. Παράσχου και Λ. Παπαδάκη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Πλατανιάς συνολική χρηματική ποινή επτακοσίων πενήντα ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Γ. Παράσχο α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες και β) χρηματική ποινή χιλίων ευρώ. 
Τέλος επιβάλλει στον κ. Λ. Παπαδάκη α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες και β) την χρηματική ποινή χιλίων ευρώ. 

*Οι υπόλοιπες υποθέσεις αναβλήθηκαν λόγω της αποχής των δικηγόρων”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.