The Terror: Εμπνευσμένη από γεγονότα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου έρχεται η επόμενη σεζόν

Η ανείπωτη ιστορία του τρόμου που έζησαν οι Ιάπωνες και οι Αμερικανοί στον 20ο αιώνα.Η ανείπωτη...

Η ανείπωτη ιστορία του τρόμου που έζησαν οι Ιάπωνες και οι Αμερικανοί στον 20ο αιώνα.Η ανείπωτη ιστορία του τρόμου που έζησαν οι Ιάπωνες-Αμερικάνοί στον 20ο αιώνα.

Η ανθολογία τρόμου με τίτλο “The Terror” ανανεώθηκε, για το AMC. Η δεύτερη σεζόν της σειράς έρχεται μέσα στο 2019 με 10 καινούργια επεισόδια και φρέσκια, σχετικά, θεματολογία.

Βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Dan Simmons, η πρώτη σεζόν του “The Terror” διηγήθηκε μία αυτοτελή ιστορία για τα καταραμένα πληρώματα των HMS Erebus και HMS Terror. Τα δύο πλοία, Erebus και Terror, εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς από το Βόρειο Πέρασμα, τη θαλάσσια οδό για τον Ειρηνικό Ωκεανό μέσω του Αρκτικού ωκεανού , περίπου το 1800. Η δεύτερη σεζόν έρχεται να πει μία διαφορετική ιστορία, με νέο cast και showrunner.

Σύμφωνα με το κανάλι, η 2η σεζόν της ανθολογίας θα “τοποθετηθεί κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου και θα έχει επίκεντρο ένα μυστηριώδες ‘φάντασμα’ που απειλεί την Ιαπωνική-Αμερικάνικη κοινότητα, στέλνοντας τον κόσμο από τα σπίτια του στα στρατόπεδα διεθνοποίησης της Νότιας Καλιφόρνιας στον Ειρηνικό ωκεανό”.

Ο Alexander Woo (“True Blood”) συμμετείχε στη δημιουργία του δεύτερου κύκλου του “The Terror” ενώ, εργάστηκε και ως εκτελεστικός παραγωγός. Επιπλέον, ο Woo εκτέλεσε χρέη showrunner μαζί με τον Max Borenstein (“Kong: Skull Islanan”, “Godzilla”).

“To ‘Τhe Terror’ μας έδωσε την ευκαιρία να δώσουμε μία μοναδική προσέγγιση στην ανθολογική του δομή. Λατρέψαμε την ιδέα να ξεκινήσουμε με ένα πραγματικό ιστορικό γεγονός και να το επικαλύψουμε με τα στοιχεία του φανταστικού θρίλερ, και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ο συνδυασμός κινηματογραφικής σκοπιάς και οικείων χαρακτήρων για τη σειρά δούλεψε”, είπε ο David Madden, πρόεδρος πρωτότυπου προγραμματισμού για τα AMC, SundanceTV και AMC Studios. ” Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη δεύτερη σεζόν και αναβιώνουμε ένα από τα πιο ανατριχιαστικά και σημαντικά γεγονότα του 20ου αιώνα, οδηγούμενοι από το όραμα των χαρισματικών Alexander Woo και Max Borenstein. Η βαθιά μας εκτίμηση δίνεται στην επίμονη δημιουργικά και παθιασμένη ομάδα των showrunners David Kajganich και Soo Hugh, στον ασύγκριτο Ridley Scott και στην υπόλοιπη ομάδα παραγωγής, καθώς και στο εξαιρετικό cast με ηγέτη των Jared Harris που προώθησε τη γενική ιδέα και μας άφησαν στην άκρη νέων περιπετειών ενώ συνεχίζουμε με νέα κεφάλαια για το ‘The Terror'”.

“Αισθάνομαι βαθύτατα τιμημένος που αφηγήθηκα μία ιστορία τοποθετημένη σε αυτή την αξιοσημείωτη εποχή”, δήλωσε ο Woo. “Ελπίζουμε πως θα μεταφέρουμε τον απεχθή τρόμο της εμπειρίας αυτών των ιστορικών γεγονότων με έναν τρόπο που θα μοιάζει πιο σύγχρονος και σχετικός με την παρούσα στιγμή. Και η προοπτική να το κάνουμε αυτό με μία πλειονότητα Ασιατών και Ασιατών- Αμερικανών στο cast είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακή και ταπεινή”.

“Ως ένας λάτρης της ιστορίας και geek των ειδών (για να μην αναφέρω ένας συνειδητός Αμερικανός του σήμερα), είναι ξεκάθαρο πως η αλήθεια είναι τρομακτικότερη από την φαντασία”, είπε ο Borenstein. “Αυτή η σεζόν του ‘The Terror’ χρησιμοποιεί για την τοποθέτηση της μία από τις σκοτεινότερες, τρομακτικότερες στιγμές της ιστορίας του έθνους. Η φυλάκιση των Ιαπώνων- Αμερικανών είναι ντροπή για τη συνείδηση του έθνους μας, και φριχτό αίτιο των τρεχόντων γεγονότων. Είμαι συγκινημένος που το AMC μας δίνει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε τον σκοταδισμό ως έμπνευση για ότι εγώ ελπίζω θα γίνει μία δριμύς, τρομακτική σεζόν για την τηλεόραση”.

Για να μάθετε για ακόμα περισσότερες σειρές από το AMC και όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια, μην παραλείψετε τον Τηλεοπτικό Οδηγό.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.