Η Ford πιο ηθική αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο


Η Ford Motor Company είναι η μοναδική εταιρία κατασκευής αυτοκινήτων στη λίστα «World’s Most Ethical Companies» του Ινστιτούτου Ethisphere για το 2016, μία σημαντική διάκριση καθώς η εταιρική ηθική επηρεάζει όλο και περισσότερο τους πελάτες και τις αποφάσεις τους.

Είναι η έβδομη συνεχόμενη χρονιά που το Ινστιτούτο Ethisphere τιμά τη Ford ως μια από τις Πιο Ηθικές Εταιρίες του Κόσμου.

Το Ινστιτούτο Ethisphere, παγκόσμιος ηγέτης στον προσδιορισμό και προώθηση ηθικών επιχειρηματικών πρακτικών, αναγνωρίζει εταιρίες που διαπρέπουν σε πέντε κατηγορίες: ηθική & συμμόρφωση, εταιρική υπευθυνότητα, ηθική κουλτούρα, τρόπο διακυβέρνησης, αλλά και φήμη.

Επί δεκαετίες, η Ford αναγνωρίζει τη σημασία της ισχυρής εταιρικής υπευθυνότητας και την επίδρασή της στην επιτυχία και τη φήμη μιας εταιρίας.

Πάνω από τους μισούς ερωτηθέντες δήλωσαν ότι κάνουν σχετική έρευνα για μία εταιρία πριν συνδιαλλαγούν μαζί της. Πάνω από το ένα τρίτο αρνήθηκε να προχωρήσει σε δοσοληψίες μαζί της εάν η εταιρία έχει αρνητική φήμη.  

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μεθοδολογία του Ινστιτούτου Ethisphere και την πλήρη λίστα των Πιο Ηθικών Εταιριών του Κόσμου για το 2016, βρίσκονται το http://ethisphere.com/worlds-most-ethical/wme-honorees/.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.