Λυκογιάννης: «Ματς εμπειριών»

Ως μια ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα βλέπει το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Άρης Λυκογιάννης.

Ως μια ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα βλέπει το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Άρης Λυκογιάννης. Ο Έλληνας τεχνικός του Ίκαρου τόνισε πως μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης είναι ο Ολυμπιακός, όμως οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση.

Αρχικά, ο Λυκογιάννης τόνισε: «Είναι περιττό να μιλήσουμε για την αξία και το ειδικό βάρος του Ολυμπιακού, αλλά είναι σημαντικό να κερδίσουμε κάποια πράγματα από το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα, δίχως να μας απασχολεί η ανωτερότητα του αντιπάλου, έτσι ώστε να βελτιωθούμε ενόψει των αγώνων που είναι στα μέτρα μας. Το άσχημο είναι ότι δεν θα έχουμε τη βοήθεια ξένων στην περιφέρεια, αλλά από την άλλη θα δοθεί μεγαλύτερος χρόνος συμμετοχής σε παίκτες από τον πάγκο και στους νεαρούς της ομάδας».

Από την πλευρά του, ο Φάνης Κουμπούρας τόνισε: «Έχουμε πολλά πράγματα να μάθουμε από έναν αντίπαλο με την ποιότητα του Ολυμπιακού. Γι’ αυτό θα πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να βελτιώσουμε κάποια αγωνιστικά στοιχεία, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ελπίζουμε να έρθει αρκετός κόσμος στο κλειστό της Γλυφάδας για να παρακολουθήσει το ματς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.