«Μπαλωθιά» στη Λιβαδειά (video)

Σε ένα παιχνίδι που κράτησε περίπου 2,5 ώρες, εξαιτίας της διακοπής για πτώση του ρεύματος, ο Εργοτέλης έφυγε αλώβητος από τη Λιβαδειά! Οι Κρητικοί επικράτησαν του Λεβαδειακού χάρη στο αυτογκόλ του Λισγάρα από το 7ο λεπτό του αγώνα.

Σε ένα παιχνίδι που κράτησε περίπου 2,5 ώρες, εξαιτίας της διακοπής για πτώση του ρεύματος, ο Εργοτέλης έφυγε αλώβητος από τη Λιβαδειά! Οι Κρητικοί επικράτησαν του Λεβαδειακού χάρη στο αυτογκόλ του Λισγάρα από το 7ο λεπτό του αγώνα.

Ο Γιώργος Παράσχος παρέταξε τον Λεβαδειακό με τους Κυριακίδη (κάτω από τα δοκάρια), Μουλόπουλο, Τόμας, Ζησόπουλο, Λισγάρα στην άμυνα, Κουτσόπουλο, Κόρμπο ως αμυντικά χαφ και τριάδα μπροστά τους τους Κοιλιάρα, Μελισσά, Ζουρούδη. Μοναδικός προωθημένος ο Βασιλείου.

Από την άλλη πλευρά ο Νίκος Καραγεωργίου προτίμησε το 4-3-3 με τον Πίρσον κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Τζανακάκη, Χίμπλινγκερ, Γιαλούση, Σασιασβίλι. Σαρρής, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης ήταν στα χαφ και στην επίθεση οι Κυριακίδης, Κατσικοκέρης και Λεάλ.

Εκτός από τις διακοπές ρεύματος πάντως, στην Λιβαδειά παίχθηκε και ποδόσφαιρο. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν πολύ γρήγορα στον αγώνα το σκορ, με αποτέλεσμα να πάρουν και τα ηνία της αναμέτρησης.Το ευτύχημα στη φάση για τους Κρητικούς ήταν διπλό. Από την μία η εκπληκτική ενέργεια του Τζανακάκη, ο οποίος με εξαιρετική ντρίπλα αδειασε τον αντίπαλό του και από την άλλη η λάθος εκτίμηση του Λισγάρα, ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, απλά την έστειλε στην εστία της ομάδας του.

Οι καιρικές συνθήκες και ο πολύ δυνατός αέρας που έπνεε στο στάδιο της Λιβαδειάς, ουσιαστικά δεν επέτρεψαν να παιχθεί και καλό ποδόσφαιρο. Οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων έμεναν ουσιαστικά χωρίς αποτέλεσμα. Βέβαια στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν και κάποιες καλές ευκαιρίες, με τους Βοιωτούς να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως να μην μπορούν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Ουσιαστικά μέχρι το τέλος του ματς, δεν σημειώθηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση, καθώς ο αέρας και μόνο ήταν η αιτία για να μην αλλάξει η κατάσταση και οι Κρητικοί να φύγουν από την πρωτεύουσα της Βοιωτίας με τους υπερπολύτιμους τρεις βαθμούς.


Η εξέλιξη της αναμέτρησης:


Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 14η
Αγώνας: Λεβαδειακός-Εργοτέλης
Γήπεδο: Λιβαδειάς
Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Κούλα (Μακεδονίας)


Οι συνθέσεις:


Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τόμας, Ζησόπουλος, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Ζουρούδης, Βασιλείου.


Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Τζανακάκης, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Σαρρής, Σίλβα Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Κυριακίδης, Κατσικοκέρης, Λεάλ.

Δείτε τι δήλωσαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι Μανώλης Νικολακάκης και Άγγελος Χάντι.







Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.