5ο Τουρνουά Προσφοράς και Αλληλεγγύης

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων συνδιοργανώνει με το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Αρχιεπισκοπή Αθηνών, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.), την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.), την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.), την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών (Ε.Π.Σ.Α.), το «5ο Τουρνουά Προσφοράς και Αλληλεγγύης».

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων συνδιοργανώνει με το Γραφείο Νεότητας της  Ιεράς Αρχιεπισκοπή Αθηνών, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.), την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.), την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.), την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών (Ε.Π.Σ.Α.), το «5ο Τουρνουά Προσφοράς και Αλληλεγγύης» το Σάββατο 2 Απριλίου και την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 από τις 09:00 έως τις 15:00 στο Αθλητικό Κέντρο Ρουφ.

Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος παιδιά ηλικίας 9 – 11 ετών (γεν. 2005 – 2007) από αθλητικούς Συλλόγους του Δήμου Αθηναίων και παιδιά ηλικίας 6 – 12 ετών από τις Ακαδημίες του Οργανισμού στα αθλήματα: ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα καταβάλουν συμβολικό ποσό, που θα αποδοθεί στο Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα», για τη δημιουργία ενός κέντρου ημερήσιας νοσηλείας, για όλους τους ασθενείς με μυοσκελετικά προβλήματα. 

Τις ημέρες του Τουρνουά θα παρευρίσκεται εκπρόσωπος του Συλλόγου «Πεταλούδα» για ενημέρωση σχετικά με τις σκελετικές παθήσεις.

To «Τουρνουά Προσφοράς και Αλληλεγγύης», το οποίο αποτελεί θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων κοινωνικού χαρακτήρα του Οργανισμού, οι οποίες έχουν ως στόχο να προσφέρουν μέσα από την προαγωγή του πολιτισμού και του αθλητισμού, ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη σε συμπολίτες μας, που ανήκουν στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και χρήζουν της συμπαράστασης και βοήθειάς μας σε οποιαδήποτε μορφή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν καλούν στα τηλ. 210 5284873 & 5284874.

Α.Κ. Ρουφ (Πειραιώς & Εχελιδών, τηλ. 210 3421260)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.