Μάντζαρης: “Ξέρουμε το δρόμο…”

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δήλωσε πως ο Ολυμπιακος θα είναι έτοιμος όταν θα έρθει η ώρα να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δήλωσε πως ο Ολυμπιακος θα είναι έτοιμος όταν θα έρθει η ώρα να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.«Δεν είμαστε τόσο άσχημα όσο λένε και όταν πρέπει θα δουν όλοι ότι θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό που πρέπει, ώστε να μπορέσουμε να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα» δήλωσε στην Sportday.

Και πρόσθεσε: «Είμαστε μέσα στους στόχους μας, ήδη προκριθήκαμε στους «16» της Ευρωλίγκας. Και στο πρωτάθλημα μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία».

Ο Μάντζαρης αναφερόμενος στο ρόλο που έχει στην ομάδα τόνισε:  «Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό ήξερα πως δεν θα έχω τον ίδιο ρόλο με το Περιστέρι. Ξέρω ότι θα μοιραζόμαστε τον χρόνο με τους υπόλοιπους νεαρούς παίκτες. Δική μας δουλειά είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουμε την ομάδα», είπε.

Μέλισ έσταζε όταν μιλούσε για τον Βασίλη Σπανούλη: «Όταν τον βλέπουμε να μένει μετά την προπόνηση και να συνεχίζει να δουλεύει, δεν γίνεται να μην ακολουθήσουμε. Όταν είσαι απ’ τους κορυφαίους και σε κάθε προπόνηση δίνεις πάνω από το 100%, αποδεικνύεις γιατί έφτασες τόσο ψηλά.

Μας δείχνει τον δρόμο, διότι έχει φτάσει ψηλά και δουλεύει ακόμα πιο σκληρά για να γίνει ακόμα καλύτερος. Επαναλαμβάνω κάτι που είπα και πριν από λίγες ημέρες. Από παιδί τον θαύμαζα και τώρα που τον ζω και από κοντά, επιβεβαιώνω ότι είναι το καλύτερο πρότυπο για κάθε μπασκετμπολίστα. Μακάρι όλοι να του μοιάσουμε και να έχουμε μια ανάλογη καριέρα. Είμαστε στην αρχή, αλλά ξέρουμε πλέον ποιος είναι ο δρόμος για να φτάσουμε στην κορυφή» είπε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.