Διαγωνισμός: Κερδίστε DVD της ταινίας “Tomb Raider”

Ο θρύλος της Lara ξεκίνησε ξανά.Πριν λίγους μήνες η νέα ταινία "Tomb Raider" βρήκε τον δρόμο της...

Ο θρύλος της Lara ξεκίνησε ξανά.

Πριν λίγους μήνες η νέα ταινία “Tomb Raider” βρήκε τον δρόμο της για τη μεγάλη οθόνη σε μια ολοκαίνουργια περιπέτεια της Lara Croft, κι έτσι, με αφορμή την κυκλοφορία της σε DVD και Blu-ray, το IGN Greece σε συνεργασία με την Tanweer, σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε DVD της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς της διάσημης σειράς βιντεοπαιχνιδιών.

Η Lara Croft πρόκειται για μια εμβληματική ηρωίδα που γεννήθηκε στον χώρο του gaming, πέρασε στον χώρο του σινεμά και συνεχίζει να αφήνει το στίγμα της μέχρι και σήμερα.

Στο reboot λοιπόν θα βρούμε μια ατίθαση Lara Croft, η οποία αρνείται τα σκήπτρα της παγκόσμιας αυτοκρατορίας που έχτισε ο πατέρας της, όπως ακριβώς αρνείται να αποδεχθεί τον θάνατό του. Θέλοντας να ξεκαθαρίσει τι συνέβη, η Lara θα επιστρατεύσει όλες τις διανοητικές και σωματικές της ικανότητες και θα ξεπεράσει τα όριά της για να μάθει την αλήθεια γύρω από τον πατέρα της και το νησί στο οποίο εξαφανίστηκε.

H νέα απόπειρα για τη μεταφορά της διάσημης ηρωίδας Lara Croft σκηνοθετήθηκε από τον Νορβηγό Roar Uthaug, και γράφτηκε από τους Geneva Robertson-Dworet και Alastair Siddons. Το “Tomb Raider”, βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι της Crystal Dynamics του 2013 και θα αποτελέσει reboot στην κινηματογραφική σειρά Tomb Raider. Τα πρωταγωνιστικά ηνία της νέας περιπέτειας, αναλαμβάνει και πάλι μια βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, που δεν είναι άλλη από την Alicia Vikander, ενώ στο πλάι της βρίσκονται οι Dominic West, Walton Goggins, Daniel Wu, Nick Frost και Kristin Scott Thomas.

Από τις 25 Ιουνίου, από την Tanweer, η ταινία «TOMB RAIDER» κυκλοφορεί σε DVD και σε συσκευασία Blu-ray η οποία περιλαμβάνει την κινηματογραφική έκδοση της ταινίας σε 2D & 3D, καθώς και έκδοση 4Κ ULTRA HD & Blu-ray. Oι εκδόσεις αυτές περιλαμβάνουν επίσης εντυπωσιακά special features.

Δώρα

5 DVD της ταινίας “Tomb Raider”

H Λάρα Κροφτ (Αλίσια Βικάντερ), η ατίθαση κόρη ενός εξερευνητή που εξαφανίστηκε, θα προσπαθήσει να λύσει μόνη της το μυστήριο που περιβάλλει το θάνατο του πατέρα της. Με μοναδικό όπλο το πολυμήχανο μυαλό της, την τυφλή πίστη και το έμφυτο πείσμα της, η Λάρα θα πρέπει να μάθει να ξεπερνά τα όριά της καθώς ξεκινάει το επικίνδυνο αυτό ταξίδι προς το άγνωστο, ώστε τελικά να καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο του tomb raider.

Από τις 25 Ιουνίου, από την Tanweer, η ταινία «TOMB RAIDER» κυκλοφορεί σε DVD και σε συσκευασία Blu-ray η οποία περιλαμβάνει την κινηματογραφική έκδοση της ταινίας σε 2D & 3D, καθώς και έκδοση 4Κ ULTRA HD & Blu-ray. Oι εκδόσεις αυτές περιλαμβάνουν επίσης εντυπωσιακά special features.

Πάρε Μέρος

a Rafflecopter giveaway

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.